· · Коментари: 0
НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ

ЉУБИМАЦ КОНОБАР: Овај пас је обучен да доноси коктеле свом власнику када чује "џин сат"

Свима нам је потребан овакав пас у животу.

1635847641_shutterstock_1680883555.jpg
Фото: Shutterstock

Пас у Великој Британији је обучен да свом власнику донесе коктел на команду, а све што она има да каже је неколико малих речи.

Прочитајте још: ПРОВАЉЕНЕ СУ! Због ОВОГА мачка воли да вам лиже косу

"Џин сат"

Џенис Казинс из Сомерсета радила је у својој башти и давала јој нови живот када је одлучила да јој је потребан одмор од тешког рада. Окренувши се свом лабрадору, 64-годишњакиња је обучила пса да јој донесе коктел сваки пут када она каже „сада је џин сат“, а он једноставно одјури у кухињу.

Шалећи се да је страшно што Меда зна шта је џин, он јој се ипак враћа у року од 20 секунди са конзервом унапред направљеног џин тоника.

Фото: Пиксабеј

Пензионисана поштарка рекла је за Миррор: „Наредба да Меда донесе било шта је његово име. Обично неће отићи и узети нешто док то не чује. „Овом приликом је ипак одјурио на 'џин сат' и зграбио ми конзерву. Било је невероватно и веома корисно."

„Радио је то и раније са пивом, јабуковачом, па чак и флашама вина. Он је добар момак. Ради за кексе, тако да је увек спреман да помогне.“

Посебна обука

Објашњавајући да су она и њен муж обучавали пса методама дресуре паса, рекла је да ће, без обзира на предмет, њен пас отићи и узети га.

Фото: Пиксабеј

Рекла је да чак и ако се сведе на гомилу од 10 његових играчака, ако би она показала на одређену, он би је узео, указујући на то колико је пас интелигентан.

Џенис је додала да јој је много помогао након што је прошла кроз операцију кука и научила свог пса да узме своју чинију и преда јој је како би могла да га нахрани, а одатле су трикови кренули.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.