Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИ

Врсте паса које ће највише усрећити даме у СРЕДЊИМ ГОДИНАМА

Усвајање пса у зрелијој доби вероватно једна од најбољих одлука коју особа може да донесе

1606484894_Depositphotos_6915585_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Као жена у зрелијој доби, у зависности од тога колико сте активни и колико времена имате за бригу о љубимцу, можете да одаберете да будете власник бројним крзненим пријатељима.

Прочитајте још: БЕЗ ПАРДОНА: Погледајте како мама вучјака тера свог младунца на спавање (ВИДЕО)

Љубимац ће вас навести да минимум једном дневно изађете из куће. Са њим ћете ићи у дуге шетње, имаћете неког ко ће вам се обрадовати сваки пут када вас види. 

Пас може да буде и добар повод за започињење разговора у парку са другим власницима паса.

Такође, доказано је да брига о псима снижава крвни притисак, олакшава стања попут анксиозности и смањује депресију код особа зреле доби. 

Прочитајте још: ГЛУМИ И СМРТ: На све је спремна само да не иде у шетњу! (ВИДЕО)

Фото: Депозит

Ирски вучји хрт

Иако највећа пасмина на нашој листи, овај пас је можда и најнежнији међу свима. Жељан је да свом власнику покаже своју оданост, а красе га епитети попут достојанства и пожртвованости. Изузетно су мирни и врло ретко могу на направе штету у стану.

Кокер шпанијел

Ова врста пса је као створена за старије особе, али и децу. Веома их је лако дресирати, а њихова главна одлика је нежан приступ власнику. Одлично се сналазе у кућним условима и изнад свега не праве вам проблеме када у шетњи сретнете пријатеље са другим псима. 

Следиће вас на крај света ако треба, а све што треба јесте да их редовно четкате

Прочитајте још: Овај пас је био украден, а након три месеца уследио је позив који је све променио (ВИДЕО)

Бели теријер

Једна од најпопуларнијих пасмина теријера је Бели Теријер. Весела крзнена лоптица савршена је за све оне који воле дуге шетње и мажење с својим љубимцем. Врло су независни и лаки за дресуру. Добро одговарају на задате команде и послушни су што је важно, јер не желите да вам се у присуству других паса отргне контроли.

Фото: Депозит

Мопс

Шармантни мали Мопс савршен је за даме са стилом. Овај нежни пас обожава да прима и дели топле загрљаје са својим власником. Врло је прилагодљив окружењу у ком живи.

Припазите на храњење ове врсте, јер имају спор метаболизам!

.Прочитајте још: Може бити опасно: Постоје биљке које НЕ ТРЕБА држати у кући ако имате КУЋНОГ ЉУБИМЦА

Малтерзери

Малтезери су идеални љубимци за све вас који волите дуге шетње. Мали су, окретни и увек весели. Радосно ће вам потрчати у загрљај сваки пут када вас виде, и мада имају одбрамбени став према непознатима, нису агресивни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas