· · Komentari: 0
PSI

Vrste pasa koje će najviše usrećiti dame u SREDNJIM GODINAMA

Usvajanje psa u zrelijoj dobi verovatno jedna od najboljih odluka koju osoba može da donese

1606484894_Depositphotos_6915585_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kao žena u zrelijoj dobi, u zavisnosti od toga koliko ste aktivni i koliko vremena imate za brigu o ljubimcu, možete da odaberete da budete vlasnik brojnim krznenim prijateljima.

Pročitajte još: BEZ PARDONA: Pogledajte kako mama vučjaka tera svog mladunca na spavanje (VIDEO)

LJubimac će vas navesti da minimum jednom dnevno izađete iz kuće. Sa njim ćete ići u duge šetnje, imaćete nekog ko će vam se obradovati svaki put kada vas vidi. 

Pas može da bude i dobar povod za započinjenje razgovora u parku sa drugim vlasnicima pasa.

Takođe, dokazano je da briga o psima snižava krvni pritisak, olakšava stanja poput anksioznosti i smanjuje depresiju kod osoba zrele dobi. 

Pročitajte još: GLUMI I SMRT: Na sve je spremna samo da ne ide u šetnju! (VIDEO)

Foto: Depozit

Irski vučji hrt

Iako najveća pasmina na našoj listi, ovaj pas je možda i najnežniji među svima. Željan je da svom vlasniku pokaže svoju odanost, a krase ga epiteti poput dostojanstva i požrtvovanosti. Izuzetno su mirni i vrlo retko mogu na naprave štetu u stanu.

Koker španijel

Ova vrsta psa je kao stvorena za starije osobe, ali i decu. Veoma ih je lako dresirati, a njihova glavna odlika je nežan pristup vlasniku. Odlično se snalaze u kućnim uslovima i iznad svega ne prave vam probleme kada u šetnji sretnete prijatelje sa drugim psima. 

Slediće vas na kraj sveta ako treba, a sve što treba jeste da ih redovno četkate

Pročitajte još: Ovaj pas je bio ukraden, a nakon tri meseca usledio je poziv koji je sve promenio (VIDEO)

Beli terijer

Jedna od najpopularnijih pasmina terijera je Beli Terijer. Vesela krznena loptica savršena je za sve one koji vole duge šetnje i maženje s svojim ljubimcem. Vrlo su nezavisni i laki za dresuru. Dobro odgovaraju na zadate komande i poslušni su što je važno, jer ne želite da vam se u prisustvu drugih pasa otrgne kontroli.

Foto: Depozit

Mops

Šarmantni mali Mops savršen je za dame sa stilom. Ovaj nežni pas obožava da prima i deli tople zagrljaje sa svojim vlasnikom. Vrlo je prilagodljiv okruženju u kom živi.

Pripazite na hranjenje ove vrste, jer imaju spor metabolizam!

.Pročitajte još: Može biti opasno: Postoje biljke koje NE TREBA držati u kući ako imate KUĆNOG LJUBIMCA

Malterzeri

Maltezeri su idealni ljubimci za sve vas koji volite duge šetnje. Mali su, okretni i uvek veseli. Radosno će vam potrčati u zagrljaj svaki put kada vas vide, i mada imaju odbrambeni stav prema nepoznatima, nisu agresivni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.