· · Коментари: 0
ЗА ПРИМЕР

5 савета за лепоту Мајте Перони: Мексичка глумица плени изгледом на прагу пете деценије

Глумица је поделила трикове које користи да изгледа и осећа се спектакуларно

1654864880_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ maiteperroni

Није тајна да иако свака особа има своју рутину лепоте и прати кораке у којима се осећа удобно за личну негу, знамо и да сте свесни нових трендова и савета које славне личности имају.

Мајте Перони је данас једна од најпопуларнијих латиноамеричких глумица. Њена главна улога у хваљеној серији "Dark Desire", која је рангирана као број један у више од 20 земаља, и "The Game of Keys", недавно је дала глумици велику видљивост. Из тог разлога, уметница је поделила неке од својих трикова када је лепота у питању.

Прочитајте још: ТОП 5 МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОД МЕДА: Рецепти за здраву и блиставу кожу

Мајте Перони и њених пет савета за лепоту

Мајте Перони, са 39 година, на друштвеним мрежама се може похвалити негованим телом и природним лицем. Међутим, једна од најистакнутијих карактеристика глумице, а због чега изгледа и осећа се лепо, јесте њена личност и однос према животу. Магазин Гламур је разоткрио суштинске савете глумице да све аспекте свог тела и ума одржи „у складу“.

Хидрирајте косу воћем: користите парадајз

Мајтина природна тамна коса постала је једна од њених најрепрезентативнијих физичких особина. Од својих почетака на телевизији до скоро 30 година касније, глумица је задржала природну боју своје косе. Како је успела да одржи косу свиленкастом и блиставом?

Прочитајте још: Када почињемо да изгледамо старо? Ово je првих 7 знакова да је тело почело да "пропада"

Мексиканка је открила да је то захваљујући трику њене баке - примењује парадајз. Све што треба да урадите са парадајзом је да га преполовите тако да остане два комада. Из ове намирнице ће почети да излази течност, сипајте је на косу од средине до врхова и умотајте у пешкир. После неколико минута (што дуже то боље), исперите га и уживајте у сјају.

Црвене усне, суштински корак у шминкању

Мајте Перони је у више од једног интервјуа уверавала да је ово њена омиљена боја усана. Међутим, поред чињенице да се глумици свиђа како јој лице изгледа са овом бојом, држање црвеног кармина у њеној торби је добар савет за оне дане када се појаве важни планови у последњем тренутку и желите да изгледате уредно.

Проверите количине производа које примењујете

Како нам је Мексиканка јавила на својим друштвеним мрежама, за Мајте Перони мање је више. Али не само у шминкању, већ иу основним производима свакодневне неге коже.

Прочитајте још: Пет савета за НЕГУ КОЖЕ за жене у 30-им годинама: Ево како да избегнете "вранине ноге"

Вишак креме, на пример, може зачепити поре и довести до бубуљица и инфекција . Сваки производ има своју тачну количину. Њена рутина се састоји од средства за чишћење, тоника, хидратантне креме и креме за сунчање. Глумица користи различиту хидратантну крему за дан и ноћ, јер, према њеним речима, сваки сат доноси другачију потребу.

Најбољи савет за лепоту : волите себе онаквима какви јесте

Глумица уверава да свака особа треба да буде срећна и да воли себе у свим аспектима. Став који имате пред собом одражава се у свакој области вашег живота .

Баланс је кључ

Ваша коса, кожа и фигура одражавају начин живота који одржавате својим телом и умом. Мајте саветује да одржите миран живот и да останете спокојни унутра упркос проблемима. Такође препоручује сталну конзумацију воде, дисциплину и одмор. Што се вежбања тиче, открила је да воли клизање, вијачу и јогу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.