Oglas
· · Komentari: 0
ZA PRIMER

5 saveta za lepotu Majte Peroni: Meksička glumica pleni izgledom na pragu pete decenije

Glumica je podelila trikove koje koristi da izgleda i oseća se spektakularno

1654864880_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ maiteperroni
Oglas

Nije tajna da iako svaka osoba ima svoju rutinu lepote i prati korake u kojima se oseća udobno za ličnu negu, znamo i da ste svesni novih trendova i saveta koje slavne ličnosti imaju.

Majte Peroni je danas jedna od najpopularnijih latinoameričkih glumica. NJena glavna uloga u hvaljenoj seriji "Dark Desire", koja je rangirana kao broj jedan u više od 20 zemalja, i "The Game of Keys", nedavno je dala glumici veliku vidljivost. Iz tog razloga, umetnica je podelila neke od svojih trikova kada je lepota u pitanju.

Pročitajte još: TOP 5 MASKI ZA LICE OD MEDA: Recepti za zdravu i blistavu kožu

Majte Peroni i njenih pet saveta za lepotu

Majte Peroni, sa 39 godina, na društvenim mrežama se može pohvaliti negovanim telom i prirodnim licem. Međutim, jedna od najistaknutijih karakteristika glumice, a zbog čega izgleda i oseća se lepo, jeste njena ličnost i odnos prema životu. Magazin Glamur je razotkrio suštinske savete glumice da sve aspekte svog tela i uma održi „u skladu“.

Hidrirajte kosu voćem: koristite paradajz

Majtina prirodna tamna kosa postala je jedna od njenih najreprezentativnijih fizičkih osobina. Od svojih početaka na televiziji do skoro 30 godina kasnije, glumica je zadržala prirodnu boju svoje kose. Kako je uspela da održi kosu svilenkastom i blistavom?

Pročitajte još: Kada počinjemo da izgledamo staro? Ovo je prvih 7 znakova da je telo počelo da "propada"

Meksikanka je otkrila da je to zahvaljujući triku njene bake - primenjuje paradajz. Sve što treba da uradite sa paradajzom je da ga prepolovite tako da ostane dva komada. Iz ove namirnice će početi da izlazi tečnost, sipajte je na kosu od sredine do vrhova i umotajte u peškir. Posle nekoliko minuta (što duže to bolje), isperite ga i uživajte u sjaju.

Crvene usne, suštinski korak u šminkanju

Majte Peroni je u više od jednog intervjua uveravala da je ovo njena omiljena boja usana. Međutim, pored činjenice da se glumici sviđa kako joj lice izgleda sa ovom bojom, držanje crvenog karmina u njenoj torbi je dobar savet za one dane kada se pojave važni planovi u poslednjem trenutku i želite da izgledate uredno.

Proverite količine proizvoda koje primenjujete

Kako nam je Meksikanka javila na svojim društvenim mrežama, za Majte Peroni manje je više. Ali ne samo u šminkanju, već iu osnovnim proizvodima svakodnevne nege kože.

Pročitajte još: Pet saveta za NEGU KOŽE za žene u 30-im godinama: Evo kako da izbegnete "vranine noge"

Višak kreme, na primer, može začepiti pore i dovesti do bubuljica i infekcija . Svaki proizvod ima svoju tačnu količinu. NJena rutina se sastoji od sredstva za čišćenje, tonika, hidratantne kreme i kreme za sunčanje. Glumica koristi različitu hidratantnu kremu za dan i noć, jer, prema njenim rečima, svaki sat donosi drugačiju potrebu.

Najbolji savet za lepotu : volite sebe onakvima kakvi jeste

Glumica uverava da svaka osoba treba da bude srećna i da voli sebe u svim aspektima. Stav koji imate pred sobom odražava se u svakoj oblasti vašeg života .

Balans je ključ

Vaša kosa, koža i figura odražavaju način života koji održavate svojim telom i umom. Majte savetuje da održite miran život i da ostanete spokojni unutra uprkos problemima. Takođe preporučuje stalnu konzumaciju vode, disciplinu i odmor. Što se vežbanja tiče, otkrila je da voli klizanje, vijaču i jogu.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas