Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ

5 сјајних начина УПОТРЕБЕ ПИВА у сврху лепоте

Није само укусно и опојно, већ и универзално средство за негу

1671383203_shutterstock_450466504-e1666696658760-1000x560.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

За меку и глатку кожу

Пиво садржи антиоксиданте који спречавају старење коже. Још једна недокументована способност пива је да уклони фине боре затезањем коже. Пробајте маску за лице и помешајте једна кашика пива, беланца и 3 капи бадемовог уља. Нанесите на чисто лице и оставите да делује 10 минута. Исперите хладном водом или тоником.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Храни и подстиче раст косе

Високе количине витамина Б и силицијума - ових кључних елемената за здравље косе - чине пиво готово балзамом. Једноставно умасирајте чашу пива у чисту косу и оставите да делује 5 минута. Исперите хладном водом.

Ослобађа ноге умора

Напуните посуду хладним пивом и држите ноге у њој наизменично након напорног дана.

Уклања мртве ћелије коже

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Помешајте шаку јагода и две кашике пива. Самељите у пасту. Нанесите на лице као средство за чишћење. Лагано умасирајте и исперите хладном водом.

Помаже да боље спавате

Хмељ, један од кључних састојака пива, је природни седатив и ефикасан природни лек за несаницу. Не мораш да пијеш! Испробајте једноставан трик: Исперите јастучницу у 1:1 раствору воде и пива и оставите да се осуши. Тканина ће апсорбовати арому хмеља и деловати умирујуће на вас.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas