Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

5 ЗАНИМЉИВИХ и ефикасних кућних лекова за природно уклањање ожиљака од бубуљица

Сви добро знате какав је осећај када вам предстоји велики догађај и на лицу вам се појави тај велики и истакнути пришт и све што желите је да га се некако решите.

1613463071_Depositphotos_274356798_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Имати велику бубуљицу довољно је да вам пружи непроспаване ноћи! Али бубуљица често може да остави досадне трагове на вашем лицу.

Испробајте ове једноставне кућне лекове да бисте се решили мрља и ожиљака и добили беспрекорну и чисту кожу!

Прочитајте још: Колико дуго можемо да одлажемо шишање косе? Ово је идеално време за одлазак код фризера

Сви добро знате какав је осећај када вам предстоји велики догађај и на лицу вам се појави тај велики и истакнути пришт и све што желите је да га се некако решите. Дакле, испробавате разне методе попут наношења пасте за зубе, леда или креме против бубуљица. 

Прочитајте још: Средњовековно и модерно: Колекција за јесен/зиму 2021. је за све храбре и смеле жене (ФОТО/ВИДЕО)

Ови ожиљци од бубуљица могу вам спустити самопоуздање и спречити да имате беспрекорну и чисту кожу. Дакле, ево 5 ефикасних кућних лекова које ћете покушати да се природно ослободите трагова бубуљица.

Кокосово уље

Фото: Депозит

Кокосово уље има антиинфламаторна антибактеријска својства која га опремају за лечење различитих стања коже. Богат је антиоксидантима и витамином А и К који чине да ваша кожа сјаји и могу вам помоћи да се решите трагова бубуљица.

Прочитајте још: Минус је, а имате суву кожу: Направите сами маску за лице која ће вам помоћи

Пудер од поморанџине коре

Богата витамином Ц, поморанџа је корисна за здравље коже и помаже у осветљавању и хидратацији коже. Једноставно га помешајте са мало меда и нанесите на кожу 10-15 минута. Оперите га водом.

Природно и ефикасно!

Алое вера

Алое вера има умирујућа и антибактеријска својства која помажу у смањењу иритације и црвенила. Изузетно је корисна за стања коже попут мрља и кожних инфекција. За најбоље резултате користите гел директно са биљке и нанесите га на ожиљке.

Прочитајте још: Самохрана мајка сваке године потроши око 260 000 динара да себи купи поклоне за Дан заљубљених (ФОТО)

Рицинус

Рицинусово уље може поправити оштећену кожу и помаже код пигментације. Богат је омега-3 масним киселинама и витамином Е. Само га нанесите на трагове бубуљица преко ноћи и исперите водом следећег јутра.

Куркума

Познато је да куркума има антиинфламаторна и лековита својства. Речено је да је ефикасан у освјетљавању досадне коже и смањењу пигментације. Помијешајте га са мало скуте и грама брашна и нанесите га на погођено подручје 15-20 минута. Исперите је хладном водом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas