Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Будите спремне: Ово је фризура коју морате испробати ове јесени (ФОТО)

Фризура која ће бити апсолутни хит ове јесени

1660824892_foto-pixabay-unsplash-2.jpg
Фото: Пиxабаy/Унспласх
Oglas

Аирy боб – фризура коју је свака од нас хтела да има у једном моменту. Поједине су се довољно окуражиле да је испробају, а друге још увек маштају о њој. Наравно, неким девојкама се није допало како им стоји, али боб фризура је прилагодљива свима. Само зависи од ваше текстуре косе. Ако имате густу косу, онда ћете мало више времена да проведете код фризера, јер ће боб фризура захтевати чешће шишање. Међутим, ако је ваша коса танка – онда сте у предности – јер ће вам оваква фризура најбоље стајати.

Фото: Пинтерест

Зашто се ова фризура зове баш аирy боб?

Зато што има толико волумена да изгледа као да је испуњена ваздухом између сваке длаке. Фризура је, заиста, јединствена, јер уједно изгледа као нешто што су жене носиле шездесетих, али на много модернији начин.

Ово је заиста феноменална фризура и захтева да фризер буде прецизан при шишању клијента. Због тога је битно да изаберете фризера у кога имате потпуно поверење, али је још битније да му покажете фотографије које су вас инспирисале да се одлучите за ову фризуру.

Прочитајте још: Савршена модна комбинација за ПРЕЛАЗНИ ПЕРИОД: Не улазите у септембар без овог комада одеће (ФОТО)

Шта је аирy боб фризура?

Шта издваја аирy боб фризуру од осталих боб фризура? Наравно – волумен. У суштини, ствар је у томе да свако ко жели боб жели да има волумен и текстуру. Ова фризура је класичан боб цут, али није слепљена. Наравно, некоме се управо то допада код боб фризуре, јер је коса равна и нема много волумена. Аирy боб се ослања на волумен, то је цела поента – да косу можете да пребацујете са једне на другу страну, да је вежете или качите шнале, а да и даље изгледа супер!

Фото: Пинтерест

Уколико имате густу косу – мораћете мало да је стањите. На тај начин ће коса добити природан волумен и нећете много морати да проведете уз фен и четку. Док је за оне који имају тању косу једини савет – користите доста пене за косу. Најбоље је да пену нанесете на још увек влажну косу, те да је након тога сушите феном. Такође, ако се одлучите за ову фризуру, знајте једну ствар – виклери ће бити ваши најбољи пријатељи. И то они виклери које ћете стављати само како бисте одржали волумен.

Како да стилизујете аирy боб?

Овај део је мало шкакљив – јер доста зависи од текстуре ваше косе. Моја коса је, на пример, мекана, али је длака оштра и лако ју је наместити како год пожелим. Због тога – аирy боб је савршена фризура. Кад оперем косу, довољно је да нанесем пену на сам корен и да је након тога осушим наопачке. То значи да ћу пребацити косу преко главе и да ћу феном креирати сав волумен који ми је потребан. Уколико се спремам за посебну прилику – ставићу и виклере и држаћу их пола сата, како би се коса лепо охладила на њима. Након тога ће моја коса бити тог облика читавог дана!

Фото: Пинтерест

За онога чија коса, ипак, није толико послушна, имамо савет – набавите дебљу четку за фенирање. Или се ослоните на стајлер. Њиме ћете постићи савршен волумен и коса ће вам бити мекана. Оно што, такође, препоручујемо је да – након сушења косе – или ставите виклере, или да искључите топлоту на фену и да косу продувате хладнијим ваздухом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas