Oglas
· · Komentari: 0

Budite spremne: Ovo je frizura koju morate isprobati ove jeseni (FOTO)

Frizura koja će biti apsolutni hit ove jeseni

1660824892_foto-pixabay-unsplash-2.jpg
Foto: Pixabay/Unsplash
Oglas

Airy bob – frizura koju je svaka od nas htela da ima u jednom momentu. Pojedine su se dovoljno okuražile da je isprobaju, a druge još uvek maštaju o njoj. Naravno, nekim devojkama se nije dopalo kako im stoji, ali bob frizura je prilagodljiva svima. Samo zavisi od vaše teksture kose. Ako imate gustu kosu, onda ćete malo više vremena da provedete kod frizera, jer će bob frizura zahtevati češće šišanje. Međutim, ako je vaša kosa tanka – onda ste u prednosti – jer će vam ovakva frizura najbolje stajati.

Foto: Pinterest

Zašto se ova frizura zove baš airy bob?

Zato što ima toliko volumena da izgleda kao da je ispunjena vazduhom između svake dlake. Frizura je, zaista, jedinstvena, jer ujedno izgleda kao nešto što su žene nosile šezdesetih, ali na mnogo moderniji način.

Ovo je zaista fenomenalna frizura i zahteva da frizer bude precizan pri šišanju klijenta. Zbog toga je bitno da izaberete frizera u koga imate potpuno poverenje, ali je još bitnije da mu pokažete fotografije koje su vas inspirisale da se odlučite za ovu frizuru.

Pročitajte još: Savršena modna kombinacija za PRELAZNI PERIOD: Ne ulazite u septembar bez ovog komada odeće (FOTO)

Šta je airy bob frizura?

Šta izdvaja airy bob frizuru od ostalih bob frizura? Naravno – volumen. U suštini, stvar je u tome da svako ko želi bob želi da ima volumen i teksturu. Ova frizura je klasičan bob cut, ali nije slepljena. Naravno, nekome se upravo to dopada kod bob frizure, jer je kosa ravna i nema mnogo volumena. Airy bob se oslanja na volumen, to je cela poenta – da kosu možete da prebacujete sa jedne na drugu stranu, da je vežete ili kačite šnale, a da i dalje izgleda super!

Foto: Pinterest

Ukoliko imate gustu kosu – moraćete malo da je stanjite. Na taj način će kosa dobiti prirodan volumen i nećete mnogo morati da provedete uz fen i četku. Dok je za one koji imaju tanju kosu jedini savet – koristite dosta pene za kosu. Najbolje je da penu nanesete na još uvek vlažnu kosu, te da je nakon toga sušite fenom. Takođe, ako se odlučite za ovu frizuru, znajte jednu stvar – vikleri će biti vaši najbolji prijatelji. I to oni vikleri koje ćete stavljati samo kako biste održali volumen.

Kako da stilizujete airy bob?

Ovaj deo je malo škakljiv – jer dosta zavisi od teksture vaše kose. Moja kosa je, na primer, mekana, ali je dlaka oštra i lako ju je namestiti kako god poželim. Zbog toga – airy bob je savršena frizura. Kad operem kosu, dovoljno je da nanesem penu na sam koren i da je nakon toga osušim naopačke. To znači da ću prebaciti kosu preko glave i da ću fenom kreirati sav volumen koji mi je potreban. Ukoliko se spremam za posebnu priliku – staviću i viklere i držaću ih pola sata, kako bi se kosa lepo ohladila na njima. Nakon toga će moja kosa biti tog oblika čitavog dana!

Foto: Pinterest

Za onoga čija kosa, ipak, nije toliko poslušna, imamo savet – nabavite deblju četku za feniranje. Ili se oslonite na stajler. NJime ćete postići savršen volumen i kosa će vam biti mekana. Ono što, takođe, preporučujemo je da – nakon sušenja kose – ili stavite viklere, ili da isključite toplotu na fenu i da kosu produvate hladnijim vazduhom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas