Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЛИЦЕ

Да ли сте пробали ОКЛАГИЈАЊЕ лица? Кажу да зауставља старење!

Шта је мадеротерапија?

1605255622_Depositphotos_10640848_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У мору савремених третмана за негу и лепоту лица, врата и деколтеа, тешко је изабрати  најбољи. Предност је данас, ипак, на страни природних метода, а зашто је избор многих дама мадеротерапија објашњава Гордана Бошковић.

Прочитајте још: Не одузима пуно времена, а домаће је: Направите свој БАЛЗАМ ЗА УСНЕ

Наша саговорница тврди да је много аргумената на страни “оклагијања” коже зарад млађег, свежијег и здравијег изгледа.

- У питању је потпуно природна и базболна метода за неговање - каже Гордана. - Овим третманом стимулише се рад мишића лица, подстиче производња колагена и еластина, елиминише надутост, избацују токсини, побољшава циркулација, коригују боре...

Прочитајте још: ТАЛАСИ У КОСИ БЕЗ ПЕГЛЕ: Потребна вам је само једна ствар! (ВИДЕО)

Мадеротерапија је све популарнија у индустрији лепоте, па је многи називају решењем без премца за “брисање” бора и блиставу кожу. Људи су на почетку били збуњени како је могуће да оклагијама улепшавамо своје лице, али временом су схватили предности ове приче.

Успорава старење
С обзиром на то да је у питању програм без хемијских стимулуса, јасно је да он неће зауставити процес старења, али ће га свакако у великој мери успорити. После терапије, добија се изглед здраве, свеже и хидриране коже.
Третман се ради оклагијама од дрвета...

- Третман се изводи оклагијама од дрвета које су посебно дизајниране тако да прате анатомски облик лица. Прво се кожа добро очисти, затим се нанесе природна крема и уради масажа. На крају се врши оно најважније - “оклагијање” лица, врата и деколтеа. Цео процес траје око 30 минута - наводи Бошковићева.

У зависности од типа и стања коже процењује се колико је терапија потребно, па тако може да се изводи спорадичан третман, само за освежење, или у серијама.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Оглагије прате облик лица Фото: Депозит

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

Најчешће је потребно радити десет третмана сваки други дан, после чега предлажемо да се повремено долази на одржавање. Идеално је да се ураде овакве серије четири пута током 12 месеци, и то на прелазима између годишњих доба. Управо је овај период добра препорука, јер нам је кожа сада сувља и изложена хладном ваздуху - каже стручњак.

Ради се 10 третмана сваки други дан.

Мадеротерапија лица, врата и деколтеа је намењена свима, без обзира на пол и године. Али, саговорница каже да се за овај третман највише одлучују жене од 40-60 година, јер се третира као “анти-ејџ” програм. Млађе даме долазе на освежење лица, док су им мушкарци ређи клијенти.

Могу да је раде жене свих узраста.

Оно што овај програм неге чини пожељним јесте и чињеница да спада у антистрес третмане.
- Мадеротерапија лица, врата и деколтеа одражава се не само на лепоту третираних делова, већ и целог тела. Понекад нисмо ни свесни колико стрес утиче на нас, лице нам је згрчено, стежемо зубе, имамо главобоље... Управо се у току третмана опуштају мишићи, па се клијенти осећају растерећено и одморно.

Прочитајте још: Пет ПИТАЊА која сви постављају ТРУДНИЦАМА, а доводе их до лудила

Сама метода је веома пријатна, о чему сведочи искуство људи који долазе, тако да се често деси да се клијенти толико опусте да током третмана одспавају. По завршетку терапије, растерећеност и осмех на њиховом лицу показују колико је ово релаксирајући третман, а уједно пружа и низ благодети за цео организам - тврди саговорница.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas