Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Да ли сте знали да се од МАСАЖЕ ЛИЦА заправо може још више ОСТАРИТИ? Ево где је проблем и шта радите погрешно (ВИДЕО)

Многе даме као метод против старења примењују популарни фитнес за лице или гимнастику за лице

1674080525_1629380334-profimedia-0555746697-750x500.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Испоставља се да вежбе за лице могу донети не само користи, већ и штету. Према речима др Игора Патрина, претерано активни изрази лица могу само да убрзају процес старења. На крају крајева, сам слој мишића лица је веома танак, али између њих и костију лица дела лобање постоји дубоки масни слој, који помаже мишићима да не падају. Његов волумен не зависи од тога да ли смо дебљи или мршавији, а са годинама има тенденцију да се исцрпљује.

Прочитајте још: Ставите АЛУМИНИЈУМСКУ фолију на лице: Трик професионалаца који ће учинити да изгледате одморно и свеже

Активни изрази лица доприносе овом процесу. Због тога, са стањивањем овог слоја, мишићи почињу да опадају. Стога, фитнес за лице није тако безопасан као што се чини. Може изазвати појаву и насолабијалних набора и назолакрималних жлебова ако се занесете вежбама за средњи део лица.

Генерално, можемо рећи да је популарност фитнеса лица и даље више маркетиншка него права техника за успоравање старења...

Али гимнастика за лице такође има своје предности. Према речима др Патрина, вежбање ће помоћи да се распрши лимфа, а то је корисно за едематозно-деформисан тип лица. Такође вам могу помоћи да научите да контролишете изразе лица. Али вежбе треба бирати веома пажљиво и намерно. И Игор Патрин је далеко од првог доктора и козметолога који је изразио такву тачку гледишта.

Прочитајте још: Потребан вам је само КАИШ: Претворите дуг блејзер у краћу и оригиналнију варијанту (ВИДЕО)

Генерално, можемо рећи да је популарност фитнеса лица и даље више маркетиншка него права техника за успоравање старења. Пре свега, млад изглед је због стања костију и ткива лица, као и генетике и хормонског нивоа.

Зато је за сада најбољи начин да дуже задржите свеж изглед да пратите своје здравље, на време лечите хроничне болести, правилно једете, одржавате дневну рутину и довољно се бавите физичком активношћу. У томе нема тајни, али чудесне методе за очување младости још нису пронађене.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas