Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ ЗА НЕГУ

Ево како да се ЗАУВЕК решите највећег женског непријатеља - МАСНЕ КОСЕ!

Учестало прање косе или тип длаке сам по себи, нису кључни фактори због којих се најчешће жене сусрећу са проблемом честог машћења косе.

1598299928_masna-kosa.png
Фото: Pixabay
Oglas

Са проблемом непрестано масне косе сусрећу се припадници оба пола, али је због дуже косе овај проблем учесталији код жена.

Прва опција је промена исхране, али и ситни трикови које само жене знају и примењују!

У том случају, пажња мора бити посећена исхрани, избацивању конзервисане хране, шећра, белог хлеба, а са друге стране убацивање у исхрану поврћа и воћа, лаганог меса, млечних производа и семенки како би се активност лојних жлезда смањила.

Без фенирања на равно
Како би избјегли неуредну и масну косу избјегавајте ју равнати! Исто тако обратите позорност на прехрану и замијените конзервирану храну, шећер и бијели крух са поврћем и воћем, лаганим месом, млијечним производима и сјеменкама како би се активност лојних жлијезда смањила.

Прочитајте још: Пре СУНЧАЊА се обилно мажите ХУМЕКТАНТОМ и имаћете тен као БИЈОНСЕ

Стручњаци за негу косе саветују и шампоне за суво прање, који се наносе попут лака или пудер праха на сам корен длаке. Шампон за суво прање делује након само 10 минута, а потом је косу потребно почешљати како би се добио потпун ефекат.

Прочитајте још: Један од највећих ЖЕНСКИХ НЕПРИЈАТЕЉА: Ево како помоћу КОКОСОВОГ УЉА уклонити СТРИЈЕ

Суви шампон делује тако што ствара љуску око масних власи због чега ће коса још неко време остати чиста.

Прочитајте још: Ко једе ЦРНО грожђе ДОБРО СПАВА, а ко чисти кожу ОВИМ третманом има ЛЕПО ЛИЦЕ

Приликом прања косе је важно обратити пажњу на температуру воде. Косу треба прати млаком или топлом водом, а након прања косу је најбоље оставити да се осуши природно.

Пре спавања се саветује чешљање косе, а када легнете на јастук повуците косу према назад на горњи руб јастука. Пожељно је чак направити лабаву плетеницу или реп.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas