· · Коментари: 0
ново

МАКС МАРА новом колекцијом доноси стил који смо заборавили: Нова колекција у духу 50-их година (ВИДЕО)

Макс Мара ове сезоне сећа нас на давно заборављене моделе.

1631693008_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / ФФ Цханнел

Макс Мара, италијанска модна кућа из саме средине 20. века, спаја елеганцију и лежерност на најбољи начин и по томе је препознатљива. Сведеним и удобним колекцијама купили су људе широм света, а са новом сезоном остају доследни досадашњим вредностима.

Нова колекција Макс Маре 

Недвавно је одржана ревија за сезону пред нама на острву Искија у Италији, са погледом на напуљски залив.

Прочитајте још: "Мом џинс", непревазиђени тренд са краја прошлог века: Носите их на три начина ове јесени

Колекција је инспирисана 50-им и 60-им годинама са додатком модернистичких кројева. Дизајну је додатно неколико новина чиме су изашли из досадашњих оквира, а поново остали у духу елегантног. Тако су се модели појавили носећи кожне шорцеве испод дужих блуза са раскошним, звонастим, рукавима и хеланкама испод кратих сукњи што је новина у односу на раније колекције. Примећене су и капуљаче за младалачки и лежерни изглед.

Сваки модел носио је у руци већу или мању кожну торбу у боји која би се сложила са целокупним изгледом.

Макс Мара је овом колекцијом сузила спектар боја, можемо да их сведемо на само неколико: нијансе беж, црвена, розе, црна и жута.

Прочитајте још: ХЕЈЛИ БИБЕР И ЏАСТИН одушевили класиком и једноставношћу на МЕТ ГАЛА догађају: Ово од њих нико није очекивао (ФОТО)

Широке ногавице су апсолутно освојле све дизајнере, што доказује и ова нова колекције. Једоличност капута заменили су модели звонастих рукава и јасних кројева.

Прави дух 50-их преносе некада тако популарни комплети у истој боји, дужих блуза које равно падају преко краћих сукњи и сакоа преко.

Елеганција која истовремено значи шик и удобно одличје је моде у наредном перидоу.


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.