· · Komentari: 0
trend

"Mom džins", neprevaziđeni trend sa kraja prošlog veka: Nosite ih na tri načina ove jeseni

"Mom džins" je sleng za duboke farmerke širokih nogavica koje vole žene širom sveta.

1631536705_Depositphotos_218039330_s-2019.jpg
Foto: Deposit

"Mom džins", dobro poznate farmerke, koje žene sve više i više vole, iako su većini na početku delovale neuklopivo i ne tako ženstveno. Jednom kada ih obučete shvatićete zašto su komad garderobe koji su žene krajem prošlog veka obožavale.

Prvo su bile "rezervisane" za žene srednjih godina, a onda su ih modne kuće uvrstile u sam vrh trendova.

Pročitajte još: Mahovina, senf, zemljani metalik... OVO su 5 najpopularnijih boja LAKOVA za nokte ove jeseni! (FOTO)

Izuzetno su prilagodljive, pa ih možete nositi od jutra do večeri i kombinovati u zavisnosti od potreba i okoline u kojoj ste.

U ovom prelaznom periodu godišnjih doba, kada nismo sigurni šta da obučemo, uvek možete da birate "mom džins", pružiće vam udobnost, ali i stilizovanost.

Ove sezone popularan je svetliji model, koji možemo da nosimo uz tanak džemper i mokasine. Ukoliko vam je pitreban ležerniji stil uvek će ići uz patike, klasičnu belu majicu i kožnu jaknu.

Pročitajte još: Prekrila glavu MASKOM kao iz HOROR filma: Ovo je NAJJEZIVIJE izdanje Kim Kardašijan do sada (FOTO)

Za elegantniji izgled obucite košulju na kopčanje laganog materijala, svilekasu ili viskoznu, obujte salonke i postići ćete savršenu poslovnu eleganciju, čak i uz farmerke.

"Mom džins" će vas definitivno čekati i ove jeseni u svojoj najboljoj ulozi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.