Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбоље боје јесени за све са неутралним тоном коже: Са овом нема грешке

Промена годишњег доба и прелазак из лета у јесен, поред кише и тмурних дана, доноси и шарено лишће, боје, а самим тим и изграње модом. Ово је саврешена прилика да извучете омиљену кожну јакну, чизме и плетива

1668001923_shutterstock_1482097880.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Боје су карактеристичне за јесењи период, па дајте себи одушка и ове сезоне понесите оне које до сада можда нисте. Нијанса ваше коже игра кључну улогу у бојама које одаберете. Иако постоји много савета о најбољим бојама одец́е за сваки тон коже, генерално се подразумева да људи са неутралним тоновима коже имају више могућности – све док избегавају веома светле боје.

Пробајте пригушену жуту, тамноцрвену и зелену

Пригушена жута, зелена, тамножута и браонкаста су сјајне боје за игру ове јесени ако имате неутралан тон коже. Када носите бело, уверите се да је кремастији тон, јер све што је превише светло би требало да избегавате. Преко лежерне хаљине понесите тамноцрвени кардиган, жути капут преко вашег омиљеног пара фармерки...

Прочитајте још: Како да носимо БЕРЕТКУ? Капа које је доживела праву револуцију у свету моде

Јесен је савршена између сезона, што је управо овај период, када нам није много хладно да можемо да смањимо слојеве. Зато се још увек не одричуите летњих хаљина, већ их понесите уз џемпер и спојите цветне нијансе са лишћем напољу.

Универзална јесења боја

Срец́ом, традиционална и привлачна јесења нијанса црвене добро функционише на свим тоновима коже. Они са неутралним тоновима коже би требало да бирају пригушеније тонове нијансе, попут бордо или кестењасте.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas