Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Најбољи начин шминкања који ће учинити да изгледате мање уморно: У овоме је кључ

Шминка може да буде прва помоћ у овом случају

1660826430_a4ca8ea897ba6d3ef116c94abe73eeeeabfba84c.jpg
Фото: Унспасх
Oglas

Услед бројних обавеза не стижемо да спавамо онолико колико је потребно, а то се одмах одражава како на унутрашње стање организма, тако и на физички изглед.

Али није изгубљена свака нада, уз неколико савета за правилно коришћење козметичких производа можете да надоместите неколико сати сна, иако би ово требало што мање да се примењује и да се пронађе време за одмор.

- Уморан изглед је резултат недостатка сна, хидратације или само живота уопште. Права шминка, правилно нанешена, може да помогне да ваше лице доведете у здраво стање. Ако се правилно користи, шминка заиста може да учини да изгледате као да сте имали квалитетан сан. Са правим коректором у основи можете да избришете умор око очију - каже шминкер Џејми Гринберг, пише Хуффпост.

Прочитајте још: ВЕЧИТИ КЛАСИК: Уколико су вам досадиле фармерке, ово је комад одеће за вас (ФОТО)

Како истичу шминкери кључ је да се нагласе црте лица без тешког изгледа, задржавајуц́и свеж осец́ај на кожи. Тако би требало да бирамо производе меког сјаја, који ће дати блиставост лицу, али не превише.

- Држим се даље од коришц́ења тамних ајлајнера и сенки на очима, и ослањам се на свеже боје и додатни сјај како бих надокнадио изглед уморне коже и натечене очи. Топле боје попут брескве и златних нијанси дају илузију здравља - објашњава шминкер.

Такође, предлаже да наносите маскару само на горње трепавице што ц́е подиц́и очи, чинец́и да изгледају живахније. Затим нанесите руменило на јабучице образа или мало изнад. Ако га додате ниже, то може да повуче лице ка доле.

Прочитајте још: Савети професионалних шминкера: Ово треба да додате у пудер и кожа ће заблистати, а све несавршености биће покривене

Оно у чему греше многи је наношење коректора, већина мисли да је боље да се нанесе што више, али ипак ово није тачно. Нанесите малу количину на унутрашњи и спољашњи угао ока и изблендајте.

Запамтите да колико год да сте уморни, мање би могло да буде више.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas