Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ТЕЛА

НАЈЈЕФТИНИЈИ природни начин да се решите ЦЕЛУЛИТА: Потребан вам је само 1 састојак који већ имате код куће (РЕЦЕПТ)

Трик како да се брзо и на природан начин решите целулита

1658918343_296221933_577284550593924_2718517760190704462_n.gif
Фото: Пекселс
Oglas

Већина жена има проблем са целулитом. Ова природна, али не тако омиљена појава на женском телу може учинит да се не осећате добро у сопственој кожи. Време је купаћих костима, а ви сте пробали све скупе креме које не делују онако како бисте желели. Време је да пробате један природан састојак, који већ имате у кухињи а који чини чуда против целулита.

Реч је о јабуковом сирћету.

Све што вам треба за овај лек природни лек против целулита већ имате код куће. То су јабуково сирће, лосион за тело, туфери или вата и вода.

Можете изабрати између две опције, а можете их и комбиновати за додатну ефикасност.

Пијте јабуково сирће
Јабуково сирће има снажан детоксикацијски учинак. Ослобађа тело од накупљених токсина у станицама везивног ткива и онда их испира. Попије две кашике јабуково сирћета разређеног у чаши воде или неком другом пићу (избегавајте оне препуне шећера) и то два пута дневно. Учинке ћете видети након неколико недеља зато немојте одустати. Јабуково сирће ће вашем телу такође пружити и преко потребне минерале као што су магнезијум, калијум и калцијум.

Масажа јабуковим сирћетом
За спољну примену потрбна вам је ¼ шољице јабуковог сирћета са кашичицом лосиона за тело који користите. Туфер или вату умочите у раствор и истрљајте подручје на коме се целулит налази. Наквасите памучну блазиницу у раствор па утисните у подручје на којем имате целулит.  Након 30 минута исперите кожу водом. Ову масажу поновите два пута дневно, а резултатима ћете бити одушевљени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas