· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Ове ТРИ БОЈЕ ће господарити ЈЕСЕЊИМ КОЛЕКЦИЈАМА! Припремите своје комбинације на време (ФОТО)

Иако смо сви још увек у духу закаснелих летњих распродаја, велике модне куће одавно су представиле своје јесење колекције, којима доминирају три нијансе...

1599072484_Depositphotos_347232186_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Иако смо још увек у лету и вискоим летњим температурама, велике модне куће избациле су своје јесење колекције које ће чекати купце већ са првим хладнијим данима. И да, већ је јасно који трендови ће доминирати крајем септембра - упечатљиве боје још упечатљивијих модних комада.

Прочитајте још: Бирајте ГАРДЕРОБУ према ОБЛИКУ ТЕЛА, проверите шта вама пристаје

Нема сумње да су сви искористили ове три нијансе, боју црвеног вина, маслинасто зелену и тамно наранџасту боју

И док се материјали разликују од бренда до бренда, нема сумње да су сви искористили ове три нијансе, боју црвеног вина, маслинасто зелену и тамно наранџасту или fresh наранџасту боју, како је стручњаци називају. 

Прочитајте још: Комад гардеробе који је био "протеран" са улица вратио се на велика врата

Палета боја за јесен наглашава жељу за свестраним, безвременским бојама које не захтевају претерано размишљање о проблему комбиновања боја. Наиме, ове три боје су боје чија безвременост и свестраност доносе висок ниво функционалности и истовремено се предају јединственим изразима, које из њих проистичу.

Боја црвеног вина

Нама нису непознати трендови бордо боје за јесен, а ове године долазе многобројне нијансе, од трешња црвених до дубоких и тамних нијанси вина.

Црвене боје виђене су на комадима од главе до пете у мноштву текстура и тканина, од кожних пелерина до опуштених плетива, додајући софистицирани додир јесенским ансамблима.

Маслинаста боја

Прочитајте још: Ову обућу НИКАДА не купујте: ШЕСТ пари ципела које могу да вам УНИШТЕ СТОПАЛА (ВИДЕО)

Дубоки маслинасто-зелени тонови одлично пристају на низу тканина од плиша до свиле, коже и прошивених текстура, додајући неустрашив додир традиције.

Свежа наранџа

Прочитајте још: БЕРМУДЕ могу бити елегантне, ако их носите на ПРАВИ НАЧИН

Време је за уживање у зимским цитрусима! Виделе су се блиставе и живахне наранџасте нијансе упарене са свим, од плавог деним до смеђе коже, одишући осећајем самопоуздања, креативности и среће.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NOVA KOLEKCIJA🤩 Fashion house Laze Kostica 14 Novi Sad

Објава коју дели Fashion house Tel:0213032995 (@fashion_house_by_mima) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.