· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ово може свака од нас: Пет савета за ЛЕПОТУ славне манекенке Жизел Бундшен

Жизел Бундшен већ годинама важи за једну од најатрактивнијих манекенки и жену која разоружава својим сексепилом

1636706535_zizel.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/гиселе

Лепа манекенка је открила открила да људи поред спољашње лепоте, морају да нађу мир, спокој и лепоту изнутра. Ово је пет савета за лепоту врхунске бразилске бомбе.

Прочитајте још: Како да "ТРЕНИРАМО" КОСУ да буде мање масна? Једноставна промена може да реши проблем

Будите се рано 

- Устајем у 5:30, како бих постигла све обавезе, а како бих обавила свој распоред у току дана, одузимање мало сна, није ништа страшно.

Шминкање јој не представља никакав поблем, јер је увек гледала да буде што природнија.

Имајте времена за медитацију

Важан аспект њеног здравственог режима је њена дугогодишња медитација, коју практикује још од 20-их година.

- То је другачија свест и нови ниво мира. Једном када научите како то да радите, увек можете томе приступити. Све што вам треба је 20 минута. Чак и са распоредом какав је мој, могу да нађем 20 минута - рекла је манекенка.

Заборавите четку за косу

Манекенка је одавно изјавила да не користи четку, а тајна њене савршене косе је у начину на који се опходи према њој. 

- Након што нанесем балзам, прстима прођем кроз косу, очешљам је и пустим природно да се осуши. После тога не користим четку, нити чешаљ, а резултати моје косе су већ годинама видљиви.

Прочитајте још: Зашто кожа врата, деколтеа и руку брже СТАРИ, и како можете утицати на то?

Лепота почиње изнутра

Она тврди да лепота долази изнутра и да ниједан препарат или шминка, коју купите не могу да надокнаде уколико немате лепу душу. За то, је по њој потребан свакодневни рад на себи, кроз медитацију и вежбе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.