· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Познати су је већ понели! Ни ви не смете дочекати ЛЕТО без овог ОДЕВНОГ КОМАДА (ФОТО)

Кошуља-хаљина и ове сезоне заузеле су значајну позицију у колекцијама многих модних брендова, а спој класике и елеганције су нешто што је привукло пажњу код њих овог лета

kosulja-haljina.jpg
Фото: Depositphotos

Овај одевни класик свако од нас имао је у ормару, макар као наследство од мајке или баке. Сада је поново у тренду и овог лета је обавезан на улицама и шеталиштима.

Прочитајте још: Овај одевни комад МОРАТЕ понети овог лета! Позајмите из МАМИНОГ девојачког ормара (Фото)

Да ли сте за ову сезону већ обезбедили себи кошуљу-хаљину?

Иако су колекције популарних модних брендова донеле баш сваки одевни комад који нам можемо ове сезоне, тек неколико њих истакло се међу оним свестраним модним фаворитима који ће са лакоћом одговорити на сваки модни изазов.

Прочитајте још: Носите панталоне као Викторија Бекам (Фото)

Кошуља-хаљина је одевни комад са којим ни ове сезоне не може погрешити, посебно када је реч о класичним кројевима који стварају елегантни изглед и са лакоћом се трансформишу зависно од прилике.

Прочитајте још: Постаните професионалац! Примените један од ових седам трикова и очарајте друге (ВИДЕО)

Прочитајте још: Нисте се НАШМИНКАЛЕ два месеца? ОПРЕЗ, јер може да вам се догоди нешто НЕПРИЈАТНО

Спој једноставних линија класичне мушке кошуље и хаљине као најженственијег комада из женског ормара идеја је са којом су се још у пролећним колекцијама поиграле модне куће. Занимљива реконструкција мушке кошуље и нови поглед на класичну перцепцију хаљине савршено су се надопунили у овом једноставном, али ефектном и свестраном комаду који последњих година не престаје да плени пажњом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BOTTEGA VENETA GIVEAWAY! Many of you know I have been clearing out my wardrobe, and that this Bottega Veneta bag is something I wore only 2ice ever since I bought it in August. I dont want to sell it but thought it would be cool to gift it to one of you guys. The times have been really tough and I hope this will make one of you smile❤️ To enter you need to: -follow me -comment below tagging a friend -share on your stories tagging me so I can DM you if you win❤️ I will announce the winner in 5 days GOOD LUCK, I cant wait to surprise one of you. #bottegaveneta #bottegacassettebag #cassettebag #giveaway

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara) дана

Истовремено класична и модерна, кошуља-хаљина ове сезоне открила је свој свестрани карактер у мноштву различитих модела. 

Ни многе познате личности нису заобишле да понесу овај одевни комад, а не сумњамо да ће вас нека од њих инспирисати да ову хаљину и ви понесете овог лета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day of school 💞💞

Објава коју дели HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddleton___) дана

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.