Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNO

Za PUNIJE USNE koristite jednostavan recept od samo TRI SASTOJKA!

Evo kako to da postignete brzo i efikasno.

1607350894_Depositphotos_157417618_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Mnoge žene danas pribegavaju skupim tretmanima lepote kako bi sakrile nedostatke na svom licu. Kako biste malo uštedeli, a pritom zadržali svoju prirodnu lepotu, okrenite se prirodi koja je naš jedini prijatelj. 

Ukoliko ste godinama žudeli za punijim usnama, to možete postići jednostavnim trikovima i pomoću prirodnog pilinga.  

Pročitajte još: Sakriva kilograme, izgleda skupo i ide uz sve! Ova SUKNJA je modni MUST HAVE ove ZIME! (FOTO)

Meke i pune usne možete postići običnom četkicom za zube. Napominjemo da mora da bude čista i ne previše gruba. Pokvasite je vrućom vodom i laganim pokretima kružite prvo po gornjoj, pa onda po donjoj usni. Postići ćete punoću, svežinu ali i prokrvljenost.

Zaboravite na hijalurone, filere, operacije i zahvate koji koštaju čitavo bogatstvo.

Osim toga na četkici možete koristiti i piling koji ste napravili. 

Foto: Depozit

Pročitajte još: ŠIŠKE mogu da izazovu prave muke: Jednostavni trikovi za njihovo stilizovanje

Recept za savršen piling: 

U jednu posudu pomešajte šećer, med i dve kašičice kokosovog ulja. Kada smesa postane jednolična možete je naneti na prethodno čistu četkicu za zube i masirati laganim pokretima, a zatim ostaviti da odstoji nekoliko minuta.

Ovo svakako možete raditi i prstima.

Zatim isperite i prosušite usne i nanesite balzam ili sjaj za dodatnu punoću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas