Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦИПЕЛЕ

Скупе "Кери Бредшо ципеле" од сатена добиле јефтинију копију и купују их жене широм света (ФОТО)

Кери Бредшо се у њима удала, а сада могу да их приуште и остале девојке.

1624972893_ManoloBlahnik.PNG
Фото: Instagram/ screenshot luna_djogani
Oglas

Сара Џесика Паркер је прославила ове ципеле. Глумећи Кери Бредшо у серији "Секс и град" имала је безброј кутија ципла Маноло Блахник. Али, ове су биле једне и једине.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Наставак "Секс и града"

Почело је снимање наставка култне серије "Sex and the City", а уз нове догодовштине старих глумица Кери, Миранде и Шарлот очекујемо и нове модне трендове. Ова серија је оставила неизбрисив траг у историји моде.

Тим модних креатора облачи Кери, Миранду и Шарлоту у наставку серије.

Кери Бредшо је имала екстравагантан стил и увек је носила високе штикле на којима су јој завиделе жене широм света. Милиони жена су пратиле сваки модни диктат. Међутим, ципеле Manolo Blahnik назване "Hangisi satin courts" нису могле да купе, јер коштају више од 800 евра. Више није тако, јер су се појавиле копије!

Ципеле су од сатена

Ципелице су шпиц, од сатена, имају танку штиклу и украшене су великом шналом са штрасом. Лепо стоје на свакој женској нози и од сваке жене могу да направе принцезу. Ципелице су кобалтно плаве, црвене, беле или розе. Напред имају брош са бисерима или штрасом.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Кери се у овим ципелама удала.

Кери Бредшо је носила ове ципеле на венчању са Звезком (Mr Big). Сатенске ципеле су прави синоним за Пепељугу, а сада се могу набавити у разним бојама, па чак и као папуче.

Прочитајте још: Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Прочитајте још: Широке панталоне и блејзер: Један ДЕТАЉ је овог лета НАЈВАЖНИЈИ

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

У ишчекивању наставка култне серије "Секс и град" припремите се!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas