Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Сунце ПРЖИ НАШЕ ЛИЦЕ чак и када нисмо "изгорели"! ОПОРАВИТЕ га у једном третману

Ова нега дубински хидрира кожу, јача њену еластичност и успорава процес старења и потпуно је опоравља од штетног утицаја сунца

1598995035_woman-5245601_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Маска за лице и хранљиво млеко за тело који се наносе након што су пилингом уклоњене непожељне честице и вишак себума, снабдеће кожу свим неопходним састојцима и допринети очувању еластичности и чврстине.

Прочитајте још: Пробајте ЧАРОБНУ маску: ЈАБУКА и једно ЈАЈЕ лицу СНАГУ даје!

На тржишту се може наци велики избор квалитетних маски за негу свих типова коже. Ови производи су резултат свремених истраживања на пољу козметологије, а напредак технологије омогућује да активни састојци продру и до дубљих слојева коже.

Маске су посебно добре јер не садрже конзервансе ни синтетичке супстанце

Прочитајте још: Погрешно коришћење ЧЕТКЕ повећава могућност ОПАДАЊА КОСЕ

Осим тога што се користе свеже припремљене, предност маски за негу коже из „домаће радиности“ је у томе што не садрже конзервансе нити синтетичке супстанце.


Фото: Pixabay

Маска за хидратацију и сјај

Прочитајте још: УДОБНО И УКЛОПИВО: Равна обућа за све комбинације

Половину ољуштеног краставца уситните у блендеру или нарендајте, додајте 2 до 3 кашике јогурта и распоредите по лицу избегавајући предео око очију и уста. После 15 минута маску уколните и исперите лице млаком водом.

Маска за суву и осетљиву кожу

Половину садржаја пулпе авокада и половину банане уситните у блендеру и помешајте са супеном кашиком меда. Распоредите по лицу избегавајуци предео око оцију и уста. После 10 минута маску уколните и исперите лице млаком водом.

Прочитајте још: ОДРАСЛИ СТЕ, а имате АКНЕ? Ево зашто се то дешава

Маска против старења

Отопите на пари 30 грама црне чоколаде, додајте кашику млека, кашичицу биљног уља и кашичицу меда, све добро измешајте и када се прохлади нанесите на лице избегавајучи предео око оцију и уста. После петнаестак минута маску уколните и исперите лице млаком водом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas