Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИК СЛАВИЦЕ РОКВИЋ: Пукао вам је нокат? Решите проблем на природан начин - све састојке имате у дому

Трик Славице Роквић злата вреди, нокти вам више никада неће пуцати

1693838790_Slavica-Rokvic-sa-sinovima.jpg
Фото: Инстаграм принтскрин/rokvic.slavica
Oglas

Славица Роквић је последњих година сву енергију усмерила је на промоцију здравог начина живота, кроз лични пример.

После пресељења из новобеоградских блокова на Баново брдо, у свом дворишту направила је башту у којој узгаја органско поврће, а са пратиоцима често подели рецепте за укусне оброке, као и бројне беаутy савете. 

Један од њих је и како да ваши нокти буду лепи, дуги и неговани.

Нису вам потребни скупи препарати већ све лековите састојке већ имате у свом дому, све што вам је потребно јесте трик Славице Роквић.

Фото: Инстаграм принтскрин/rokvic.slavica

"Не, није реклама за надоградњу, већ савет како и на природан начин нокти могу да изгледају пристојно. Данас се брзо живи, свесна сам тога и да је лакше отићи у салон и надоградити нокте. И ја сам то радила до пре пет година. Руке увек уредне, лепе и стварно немам ништа против тога.

Мој избор је лакирање још када бих могла да нађем природни лак или још боље сама да га направим био би пун погодак.

Имала сам веома лош квалитет ноктију док нисам почела да их потапан у топло маслиново уље и да их масирам после сваког скидања лака са ноктију.

С времена на време, масирам лимуновим соком, а најбоље средство за јаке нокте убедљиво је свеж сок црног лука.

Фото: Инстаграм принтскрин/rokvic.slavica

Многи ће се намрштити на овај мој рецепт, али верујте да је фантастичан. Изрендајте лук и процедите га кроз цедиљку и утрљајте у нокте.

Држите тако неко време па исперите. После тога лимуновим соком масирајте нокте. Нокти се више не листају, постају чврсти. 

Многи не верују да су ово моји природни нокти. Нису украшени као у салону, али су моји", поносно је написала Славица и тако открила свим дамама драгоцен савет. 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas