Oglas
· · Komentari: 0

TRIK SLAVICE ROKVIĆ: Pukao vam je nokat? Rešite problem na prirodan način - sve sastojke imate u domu

Trik Slavice Rokvić zlata vredi, nokti vam više nikada neće pucati

1693838790_Slavica-Rokvic-sa-sinovima.jpg
Foto: Instagram printskrin/rokvic.slavica
Oglas

Slavica Rokvić je poslednjih godina svu energiju usmerila je na promociju zdravog načina života, kroz lični primer.

Posle preseljenja iz novobeogradskih blokova na Banovo brdo, u svom dvorištu napravila je baštu u kojoj uzgaja organsko povrće, a sa pratiocima često podeli recepte za ukusne obroke, kao i brojne beauty savete. 

Jedan od njih je i kako da vaši nokti budu lepi, dugi i negovani.

Nisu vam potrebni skupi preparati već sve lekovite sastojke već imate u svom domu, sve što vam je potrebno jeste trik Slavice Rokvić.

Foto: Instagram printskrin/rokvic.slavica

"Ne, nije reklama za nadogradnju, već savet kako i na prirodan način nokti mogu da izgledaju pristojno. Danas se brzo živi, svesna sam toga i da je lakše otići u salon i nadograditi nokte. I ja sam to radila do pre pet godina. Ruke uvek uredne, lepe i stvarno nemam ništa protiv toga.

Moj izbor je lakiranje još kada bih mogla da nađem prirodni lak ili još bolje sama da ga napravim bio bi pun pogodak.

Imala sam veoma loš kvalitet noktiju dok nisam počela da ih potapan u toplo maslinovo ulje i da ih masiram posle svakog skidanja laka sa noktiju.

S vremena na vreme, masiram limunovim sokom, a najbolje sredstvo za jake nokte ubedljivo je svež sok crnog luka.

Foto: Instagram printskrin/rokvic.slavica

Mnogi će se namrštiti na ovaj moj recept, ali verujte da je fantastičan. Izrendajte luk i procedite ga kroz cediljku i utrljajte u nokte.

Držite tako neko vreme pa isperite. Posle toga limunovim sokom masirajte nokte. Nokti se više ne listaju, postaju čvrsti. 

Mnogi ne veruju da su ovo moji prirodni nokti. Nisu ukrašeni kao u salonu, ali su moji", ponosno je napisala Slavica i tako otkrila svim damama dragocen savet. 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas