Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕФИКАСНО

Уместо СКУПИХ крема намажите на лице и ИСПЕГЛАЈТЕ БОРЕ оним што ЈЕДЕТЕ!

Магично средство које брише боре - добити такав еликсир су маштале жене у свим временима. Ништа лакше - оно што једете намашите и на лице!

1595401481_18.jpg
Фото: Руски травар
Oglas

Тајно оружије против старења имала и египатска царица Клеопатра. Она је правила маску за лице од меда, воска, црног лука и сока лилије.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Лагана летња пословна гардероба коју ћете ОБОЖАВАТИ! ОВЕ комаде морате имати у свом ормару

Руске лепотице су такође имале своје рецепте вечите младости. Многе жене у Русији још увек користе природна средства против бора уместо да купују скупоцене креме. Биљне маске су много јефтиније - а често и доста ефикасније.

Кромпир и павлака
Изрендајте свежи кромпир и додајте у масу слатку павлаку. Ставите маску на кожу око очију. Исперите после 10 минута.
Не бацајте презреле банане - направите маску за лице!

Першун и јогурт

Иисецкајте свежи першун и помешајте са јогуртом. Нанесите смесу на кожу око очију. Нека стоји 15 минута па исперите.

Банана и путер за подочњаке

Изгњечите банану и помешајте са две кашикице истопљеног бутера. Нанесите масу око очију, после пола сата исперите.


Јагоде и мед уклањају подочњаке Фото: Пиксабеј

Јагоде и мед

Изгњечите четири јагоде, помешајте са медом. Намажите смесу на газу па ставите облог на кожу око очију. Након 15 минута исперите млеком.

Маска од кајсије
Изгњечите две свеже кајсије, помешајте са киселом павлаком. Ставите масу на кожу око очију. Исперите након 20 мин.

Шпаргла за обологе око очију

Направите сок од свеже шпаргле, умочите у њега ватне куглице и ставите на кожу око очију. Држите 30 мин.
 
Семе лана

Две супене кашике семена лана прелијте са две чаше воде. Кувајте 20 минута. Ставите кувано семе на газу и нанесите облог на лице. После 20 минута исперите топлом па хладном водом.

Прочитаје још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Мед и жуманце

Угрејте мало меда, помешајте га са жуманцем и додајте мало брашна. Топлу маску ставите на лице. Након 10 минута исперите млаком водом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas