· · Коментари: 0

ВЕНЧАНИЦЕ: Ово су трендови за 2022. годину на које треба да обратите пажњу

Будуће невесте углавном размишљају да носе хаљине више у складу са својом личношћу и које су ванвременске, односно да током година настављају да се заљубљују у тај дизајн у којем су одлучиле да кажу да пред олтаром

1652770297_charisse-kenion-69epvVgm0Ws-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Нови дизајни настоје да истакну женственост, али чинећи их сензуалним и софистицираним, а да би то учинили, показаће рамена и кључне кости.

Тајна свадбеног изгледа

Изузетно су модерне халтер венчанице (оне које покривају грудни кош и настављају се у оковратник). Обично их прате отворена леђа и равна силуета.

Твид је тканина која употпуњује миди и беле хаљине дужине до глежњева. Оне могу бити праћене квадратним изрезима, отвореним леђима и дугмадима са цирконима.

Прочитајте још: Плавуше више нису у моди, ОВО је нова БОЈА СЕЗОНЕ! Тренд најављен још током Оскара (ФОТО)

Венчанице са отвореним раменима. Оне су хибрид између деколтеа без бретела, са комбинацијом рукава, кратких или дугих, али остављајући рамена откривена, дају веома женствен, суптилно сензуалан изглед . Тканине као што су органза, шантили чипка или плумети се обично користе за украшавање хаљине.

Викторијански стил инспирисан периодом индустријске револуције британске империје који карактерише добро познати лабудов врат изгледа не излази из моде, поготово што су га многе познате личности учиниле виралним. Неки дизајни наглашавају волумен у рукавима, опцију која стилизује и чини сваку креацију још посебнијом.

Волумен у рукавима и сукњи део је тренда који је стигао пре неколико година, а према речима стручњака, наставиће се и 2022. године.

Трендови за 2022. годину

Тканине и нијансе су две од карактеристика које су се највише истакле у дизајну овосезонских венчаница.

Неке од најтраженијих за 2022. су тканине попут бамбуле и свиленог муслина, органза и креп сатена за светлије хаљине.

Прочитајте још: ТАЈНА ВЕЧНЕ МЛАДОСТИ: Трикови за лепоту са ЛЕДОМ које ћете просто обожавати

За невесте које желе да заблистају и за оне који размишљају о венчању на отвореном, лан и сатенски преливи могу постати одличан избор.

С друге стране, нијансе боја играју веома важну улогу када се одлучујемо за нашу венчаницу. Неке се одлучују за више оптички беле, док друге преферирају такозване изломљене беле боје, боје слоноваче или жуте боје, а чак и неке алтернативније невесте додају мало боје кроз детаље, вез или додају тканину у боји.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.