Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Жене из Јапана откривају тајну лепоте: Једноставном масажом уклоните БОРЕ око уста у само 3 МИНУТА (ВИДЕО)

Уколико сте размишљали о естетским интервенцијама, боље сачувајте новац за друге ствари.

1646562718_beauty-gcc0558bb3_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Жене из Јапана у свету су познате као жене са најлепшим и најнегованијим лицем. Ако сте некада помислили да је разлог томе велика количина новца коју улажу у медицинске препарате за негу лица и естетске корекције - варате се. Тајна је у неколико покрета и масажи лица која има тренутне ефекте.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Попуњавање бора на лице постаје жеља свих жена након уласка у четврту деценију живота, али ови третмани стају цело богатство. Наиме, за попуњавање бора на једном подручју лица потребно је издвојити најмање 200 евра, а осим тога морате повести рачуна да ли је реч о квалитетним материјалима за попуњавање бора како не би трајно нарушили своје здравље.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Уместо тога, следите савете и покрете за масажу лице који ће имати готово тренутне ефекте. Једноставно је и траје свега неколико минута. Испробајте и бићете одушевљени резултатима.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas