Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Žene iz Japana otkrivaju tajnu lepote: Jednostavnom masažom uklonite BORE oko usta u samo 3 MINUTA (VIDEO)

Ukoliko ste razmišljali o estetskim intervencijama, bolje sačuvajte novac za druge stvari.

1646562718_beauty-gcc0558bb3_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Žene iz Japana u svetu su poznate kao žene sa najlepšim i najnegovanijim licem. Ako ste nekada pomislili da je razlog tome velika količina novca koju ulažu u medicinske preparate za negu lica i estetske korekcije - varate se. Tajna je u nekoliko pokreta i masaži lica koja ima trenutne efekte.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Popunjavanje bora na lice postaje želja svih žena nakon ulaska u četvrtu deceniju života, ali ovi tretmani staju celo bogatstvo. Naime, za popunjavanje bora na jednom području lica potrebno je izdvojiti najmanje 200 evra, a osim toga morate povesti računa da li je reč o kvalitetnim materijalima za popunjavanje bora kako ne bi trajno narušili svoje zdravlje.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Umesto toga, sledite savete i pokrete za masažu lice koji će imati gotovo trenutne efekte. Jednostavno je i traje svega nekoliko minuta. Isprobajte i bićete oduševljeni rezultatima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas