Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Биће као нове: Избелите патике за 5 минута уз помоћ ЈЕДНОГ састојка (ВИДЕО)

Беле патике биће као тек купљење

1683292266_shutterstock_1904757532.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Беле патике су „најосетљивији“ тип обуће када је одржавање у питању и многима умеју да стварају муке. На некима их можете видети увек беспрекорно беле и питате се сваки пут „али како“? Можда се тајна крије у једном трику за који ви не знате.

Са лепшим временом одлучујемо се и за светлију, али за чишћење захтевнију обућу. Ништа лепше од белих патика током шетње или на некој кафи, али признаћете, није лепо видети их на некоме, ако нису заиста беспрекорно беле, већ запрљане.

Када су већ не тако чисте, многи чекају да их оперу у машини или са осталом обућом која се скупи, јер немају времена да се посебно њима баве. Иако се оперу посебним детерџентима никада нисмо поптуно задовољни њиховим изгледом јер мислимо да више нису исте као пре. Ипак, постоји решење, као за све.

@царолина.мццаулеy 👟 Хоw то цлеан wхите снеакерс ✨ #цлеанингхацкс #хомехацксwитхцаролина #хомехацкс #хометипс #типсандтрицкс #цлеанингтипс ♬ цаке бy тхе оцеан x абоут дамн тиме бy алтегомусиц - АЛТÉГО

Ваше патике уз помоћ трика изгледаће као потпуно нове. Каролина Маколи, експерткиња за домаћинство из Аустралије недавно је на свом Тик Ток профилу поделила како да их једноставно очистите, а да оне блистају као онда кад сте их купили у радњи.

Наиме, она саветује да вам је за чишћење белих патика потребно само два састојка: паста за зубе и стара четкица. Неопходно је ставити пасту на четкицу и добро истрљати патике. Када сте то учинили ова експерткиња саветује да пређете влажном крпом преко њих. То је читави поступак, а даје изврсне резултате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas