Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јесењи трендови у ентеријеру: Три новитета дизајнера су пред нама ове сезоне

Како свака сезона доноси нову моду, тако је и ове године када је реч о дизајну.

1633683941_Depositphotos_29107733_S.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Време јесени све више ћемо проводити у кући, након посла већина има потребу да се ушушка у затвореном. Сада је идеална прилика да размислимо о томе да ли бисмо можда нешто да променимо од декорације и направимо новитете у којима можемо да уживамо.

Боје за јесењи ентеријер

Уз одређене нијансе које постају све популарније и које су пристутне дужи низ година, привлачне су идеје попут контрастних лајсни и шарених плафона. Оно што такође привлачи пажњу ове сезоне јесу текстуриране завршне обраде зидова.

Прочитајте још: "ОТВОРЕН ПРОСТОР" у ентеријеру захтева посебну пажњу и начин уређења: Обратите пажњу на три ствари

Зелена

Ове године, сложене нијансе зелене појављују се у свакој соби у куц́и. Богате нијансе маслине и жалфија зелене појављују се на кухињским ормариц́има и зидовима. Уколико се питате шта бисте могли да промените можете да почнете од нечег зеленог. Унеће потпуно нову енергију и врсту топлине сваком дому.

Контраст

навикли смо да лајсне и прозорски оквири буду у неутралним бојама, обично је то бела. Сада из света ентеријера стижу занимљиви новитети. Предлаже се да се лајсне и оквири офарбају у неку контрастну боју. Уколико нисте за тако снажна експериментисања можете да се одлучите и за исту боју, али другу нијансу.

Прочитајте још: Четири ЛУКСУЗНЕ дизајнерске идеје за кухињу - Изгледаће СКУПО, а ви ћете остати у оквиру БУЏЕТА (ФОТО)

Тескстура на зидовима

Дуго је владала једноставност у бојењу зидова и минимализам. Сада се враћа помало заборављена текстура која је у 20. веку била незаобилазна. Многи дизајнери уводе посебне завршне обраде, крајњи резултат је зид са суптилним покретима, који подсец́а на усковитлане облаке или узбуркано море, пише Реал Симпле.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas