Oglas
· · Komentari: 0

Četiri LUKSUZNE dizajnerske ideje za kuhinju - Izgledaće SKUPO, a vi ćete ostati u okviru BUDžETA (FOTO)

Nabacite vrhunski stil bez pljačkanja banke.

1633272744_architecture-gd3d812167_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Kada planirate kompletno preuređenje kuhinje (ili samo osvežavanje male sobe), svi ti luksuzni detalji mogu brzo premašiti budžet projekta. Da biste ostali u okviru svog cilja bez žrtvovanja stila, uključite neke ideje za dizajn kuhinje koje izgledaju luksuznije od njihovih oznaka cena. Evo nekoliko pametnih načina za dizajniranje skupe kuhinje.

Pročitajte još: Ukrasite dom SUŠENIM POMORANDžAMA - Četiri IDEJE za dekoraciju, koja izgleda nestvarno! (FOTO)

Odaberite luksuzno osvetljenje

Često su zastarela svetla jedan od prvih elemenata koji otkrivaju starost kuhinje. Razmislite o tome da da dodate naglašena svetla, poput svetiljki, na strateško mesto.

Obnovite kuhinjske uređaje

Ako starinski aparati spuštaju vašu kuhinju i u estetskom i u funkcionalnom smislu, razmislite o preko potrebnoj nadogradnji. Za početak, zamenite samo jednu veću stavku, poput frižidera. Ovaj aparat zahteva mnogo prostora u vašoj kuhinji, pa će elegantni, visokokvalitetni frižider podići celu prostoriju.

Pređite na moderne kuhinjske elemente

Zamislite fioke, šarke, dugmad na ormarićima - kao nakit vaše kuhinje. I baš kao što ste nabacili upečatljivu ogrlicu, ovo su dodaci koji odmah mogu dodati malo sjaja i glamura u prostoriji. Potražite dugmad izrađena od luksuznih materijala, poput mesinga i sedefa. Profesionalni savet: Ako ne planirate zamenu ili farbanje samih ormara, potražite elemente koji odgovara rupama već u vašim ormanima (u suprotnom ćete morati da popunite rupe i ponovo izbušite mesto za nove). 

Pređite kuhinju elegantnom bojom

Bez obzira da li želite da vaš dom izgleda čistije ili da se osećate srećnije, svež sloj boje je najpovoljniji način da transformišete atmosferu vašeg prostora. Isti princip važi za stvaranje sofisticiranije sobe. Odlučite se za bezvremensku boju boje, poput tople prljavo bele, ili uvedite neku dramu duboke plavo-sive nijanse.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas