Oglas
· · Komentari: 0

Jesenji trendovi u enterijeru: Tri noviteta dizajnera su pred nama ove sezone

Kako svaka sezona donosi novu modu, tako je i ove godine kada je reč o dizajnu.

1633683941_Depositphotos_29107733_S.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Vreme jeseni sve više ćemo provoditi u kući, nakon posla većina ima potrebu da se ušuška u zatvorenom. Sada je idealna prilika da razmislimo o tome da li bismo možda nešto da promenimo od dekoracije i napravimo novitete u kojima možemo da uživamo.

Boje za jesenji enterijer

Uz određene nijanse koje postaju sve popularnije i koje su pristutne duži niz godina, privlačne su ideje poput kontrastnih lajsni i šarenih plafona. Ono što takođe privlači pažnju ove sezone jesu teksturirane završne obrade zidova.

Pročitajte još: "OTVOREN PROSTOR" u enterijeru zahteva posebnu pažnju i način uređenja: Obratite pažnju na tri stvari

Zelena

Ove godine, složene nijanse zelene pojavljuju se u svakoj sobi u kući. Bogate nijanse masline i žalfija zelene pojavljuju se na kuhinjskim ormarićima i zidovima. Ukoliko se pitate šta biste mogli da promenite možete da počnete od nečeg zelenog. Uneće potpuno novu energiju i vrstu topline svakom domu.

Kontrast

navikli smo da lajsne i prozorski okviri budu u neutralnim bojama, obično je to bela. Sada iz sveta enterijera stižu zanimljivi noviteti. Predlaže se da se lajsne i okviri ofarbaju u neku kontrastnu boju. Ukoliko niste za tako snažna eksperimentisanja možete da se odlučite i za istu boju, ali drugu nijansu.

Pročitajte još: Četiri LUKSUZNE dizajnerske ideje za kuhinju - Izgledaće SKUPO, a vi ćete ostati u okviru BUDžETA (FOTO)

Teskstura na zidovima

Dugo je vladala jednostavnost u bojenju zidova i minimalizam. Sada se vraća pomalo zaboravljena tekstura koja je u 20. veku bila nezaobilazna. Mnogi dizajneri uvode posebne završne obrade, krajnji rezultat je zid sa suptilnim pokretima, koji podseća na uskovitlane oblake ili uzburkano more, piše Real Simple.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas