Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Место за породично дружење

Место које је срце дома и где се одвија највећи број активности укућана је трпезарија.

1662040703_forma-naslovna-.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Место које је срце дома и где се одвија највећи број активности укућана је трпезарија. То је место у којем се фамилија или пријатељи окупљају како би заједно провели угодно време уз укусну храну и квалитетно пиће. Посебне тренутке у трпезарији можете провести са својим малишанима када им помажете око домаћих задатака, јер је посебно почетак школовања за њих изузетно стресан, па је важно пружити им осећај подршке и заједништва у том веселом делу дома. Зато је уређење трпезарије пре свега питање стила.

Посветите пажњу уређењу ваше трпезарије, јер је заиста важан део животног простора, а ми, у наставку текста, делимо са вама корисне савете који ће вам помоћи да је учините омиљеном просторијом ваше породице. 

Фото: Форма идеале

Савремени домови углавном имају отворени концепт становања, што значи мање зидова и више заједничког простора. Трпезарија у дневном боравку има разне бенефите, а ова идеја је одлична да формирате радну собу или кутак за ваше школарце. Оградите дневни од трпезаријског простора тако што ћете сто поставити иза задње стране софе, окренуте од трпезаријског стола ка остатку дневног боравка и добићете осец́ај завршетка једне собе и почетка друге.

Користите сличну палету боја за обе целине, како би чиниле компактну просторију. Витрине и комоде из система елемената ВАЛЕНЦИА можете користити за опремање трпезаријског простора, док су ТВ и зидна полица одлично решење за опремање дневног боравка.   

Фото: Форма идеале

Заједничко породично обедовање од непроцењиве је важности, јер подржава блискост чланова породице, а пријатан амбијент додатно доприноси лепим моментима. Уколико је трпезарија у одвојеној просторији, која је потпуно или делимично одвојена од дневне собе, имате одрешене руке при њеном опремању и декорисању.


Трпезаријски сто ТОЛЕДО, у комбинацији сивог храста и црног декора, идеално ће се уклопити у сваку трпезарију због свог модерног дизајна. Захваљујући својим димензијама, задовољава и потребе многочланих породица. Његова плоча делимично је израђена од каљеног стакла, што доприноси елеганцији, а одлично се слаже уз трпезаријске столице ХТЦ-316, које пружају комфор и функционалност и представљају нови концепт у дизајну трпезаријских столица.

Одличан додатак амбијенту биће и комода УМБРИА 3К4Ф, која се естетски слаже уз предложене комаде намештаја, а практична је за одлагање многих ствари. Горњу полицу комоде можете искористити за додатну декорацију.

Фото: Форма идеале

Уколико је трпезарија део мањег простора, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу округле столове, попут трпезаријског стола М21ф-1 који је представник класичног дизајна и естетски се уклапа у сваки ентеријер. Трпезаријске столице Г603  у комбинацији розе штофа и дрвених ногара сјајан су додатак, а уз сто их можете комбиновати заједно са трпезаријским столицама ПС-802​ , како бисте добили прави модеран амбијент, за уживање у сваком моменту.

Трпезарија је свакако омиљено место свих породичних окупљања и дружења са пријатељима. Уредите је тако да вам потпуно прија боравак у њој, декоришите простор по својој вољи, украсите зид фотографијама за буђење лепих успомена, позовите своје најдраже на партију друштвене игре и створите најлепша сећања.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas