Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сазнајте колико кошта опремање стана од 45 м2, када купујете на попустима!

Када дође до раскорака између жеља и могућности, приликом уређивања стана, оно што нам је најпотребније је добар савет како да уредимо свој простор за живот, а да то буде најближе оној замишљеној слици у смислу дизајна, али и изузетно практично, како би се, без обзира на све, живот у конкретном простору одвијао несметано, а трошкови што боље уклопили у наш буџет

1685002663_01-FORMA-IDEALE-OPREMANJE-STANA-30-m2.jpg
Oglas

Питање „Колико кошта опремање стана?“ у данашње време изазов је свих оних који доносе важну одлуку о уређивању новог или реновирању стана, па управо због тога дајемо предлог опремања 45 м2, намештајем Форма Идеале по акцијским ценама, које су доступне до краја акције ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ВАШ НАМЕШТАЈ, 03. јуна.

Уколико планирате уређење стана од 45 м2 и желите да га уредите на што модернији, али и функционалан начин, дизајнери ентеријера Форма Идеале вам дају предлог како да то урадите на најбољи начин, а уз то и уштедите новац купујући комаде намештаја по повољним, акцијским, ценама. Као и код станова свих осталих квадратура, постоје неопходни захтеви које би требало испоштовати приликом уређења стана до 45 м2.

Стан од 45 м2 у већини случајева поседује купатило, мало предсобље, дневну собу у оквиру које су и кухиња и трпезарија, као и спаваћу собу. Додатни простор који припада овом примеру стана је и мала тераса, а ево и конкретног примера, пажљиво одабраних артикала, да бисте што прецизније знали колико је новца потребно за опремање таквог стана.

За стан овакве основе, пре свега је потребно 36,57 м2 ламината, што је довољно да покрије површину подова без купатила и терасе, који су покривени плочицама, а предлог наших дизајнера је ламинат АФ УРБАН 4В 8/32В, атрактивног декора, чија је актуелна акцијска цена по пакету 1.897 динара, односно 36.043 динара за целу наведену покривну површину, што би било 19 пакета ламината. За допунски програм за уградњу ламината (подлога за ламинат, лајсне, конектори, завршеци и углови) потребно је издвојити приближно 10.700 динара.

Предсобље је добро искористити за одлагање обуће и одеће коју свакодневно користите за изласке, па је предлог да се у овом простору нађе адекватан ципелар или адекватно предсобље, попут предсобља ТЕРНИ, чија је актуелна цена 8.990 динара.

Као и код станова мањих димензија, најбоље је кухињу поставити уз један зид, а предлог овог пута је кухиња ОДЕССА 160, чија цена за време актуелне акције износи 24.990 динара.

Трпезаријски сто мањих димензија, са четири столице, може повезати кухињски део са делом који је намењен дневном боравку, а предлог дизајнера ентеријера Форма Идеале је трпезаријски сто М359, по актуелној цени од 9.990 динара, као и атрактивне трпезаријске столице ХТЦ-118, по акцијској цени 3.990 динара, што би за препоручене четири столице укупно износило 15.960 динара.

Како би дневни боравак био комфоран и функционалан, важно је при избору основног намештаја не претеривати. Основни елементи намештаја који су потребни су: угаона гарнитура, попут угаоне гарнитуре ГАЛИНА по актуелној цени од 37.990 динара, клуб сто УНИОН 90x50 доступан за 4.990 динара, као и регал БЕРНО, чија акцијска цена до 3. јуна износи само 12.990 динара, а који је одличан избор захваљујући распореду употребног простора који ће одговорити на ваше потребе.

Тепих и завесе су ствар личног избора, али због топлине која је потребна сваком дому, наши дизајнери ентеријера предлажу да одаберете тепих мањих димензија. Опционо можете одабрати и завесе, обичне или тракасте, које ће вам омогућавати да на лак начин подешавате степен осветљења у вашем животном простору.

Простор спаваће собе је важно опремити неопходним комадима намештаја, као што су француски лежај ФЛОРА доступан по цени од 33.990 динара, ноћни ормарић УНИ НО2Ф који износи 5.290 по комаду, као и ормар или гардеробер, а овога пута предлажемо ормар ВАРАДЕРО 3К1О по актуелној цени од 17.990 динара.

Уколико желите да опремите и терасу, наш предлог је баштенски сто РАВЕЛЛО, по цени од 3.990 динара, уз две адекватне баштенске столице МЕДИА по укупној цени од 5.980 динара (2.990 динара по комаду), који ће се таман уклопити у димензије мање терасе.


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas