Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нудимо ван најповољније решење за опремање стана од 60м2!

Реновирање комплетног стана, или пак опремање новог, велики је и захтеван подухват који свима ствара бригу, пре свега јер пре самог почетка не можемо ни да замислимо колико ће све да нас кошта

1686213005_01-720x500.jpg
Oglas

Приликом уређивања стана, изузетно је важно да пронађемо стручњака за уређење ентеријера и добијемо добар савет како да уредимо свој простор за живот тако да буде стилизован, функционалан, али и да се трошкови што боље уклопе у наш буџет.

Уколико се припремате за ову већу инвестицију, представљамо вам савете стручњака за уређење ентеријера који ће вам поред предлога како да уредите нови животни простор, помоћи и у томе да добијете одговор на питање „Колико кошта опремање стана од 60м2?“ . За најповољније опремање стана од 60м2 намештајем, пронашли смо решење у Форма Идеале до краја акције ИДЕАЛНА ПОНУДА ЗА ОПРЕМАЊЕ ДОМА до 01. јула.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале дали су предлог опремања стана руковођени тиме да стан од 60 м2 поседује предсобље, купатило, дневну собу у оквиру које су и кухиња и трпезарија, спаваћу собу и дечију собу. Додатни простор који припада овом примеру стана је и тераса, довољно комфорна за пријатне тренутке на отвореном.

За стан овакве основе потребно је 18 пакета ламината, што је довољно да покрије површину подова без купатила и терасе, који су покривени плочицама, а предлог наших дизајнера је ламинат СУПЕР НАТУРАЛ 8/32, атрактивног, неутралног декора, чија је актуелна акцијска цена по пакету 2.499 динара, односно 44.982 динара за комплетну површину пода.

Предсобље је добро искористити за одлагање обуће и одеће коју свакодневно користите за изласке, па је предлог да се у овом простору нађе адекватан ципелар или предсобље, попут предсобља НЕПО ПЛУС, чија је актуелна цена 12.990 динара.

Као и код станова мањих димензија,најбоље је кухињу поставити уз један зид, а наш предлог овог пута је кухиња ДИВА 200, чија цена је за време актуелне акције снижена за чак 51% и износи 34.990 динара.

Трпезаријски сто са четири столице, може повезати кухињски део са делом који је намењен дневном боравку, а предлог наших дизајнера ентеријера је трпезаријски сто САБРИНА, по актуелној цени од 14.990 динара, као и атрактивне трпезаријске столице ЕРИС, по акцијској цени 5.990 динара, што би за препоручене четири столице укупно износило 23.960 динара.

Како би дневни боравак био комфоран и функционалан, важно је при избору основног намештаја не претеривати. Основни елементи намештаја који су потребни су: угаона гарнитура, попут угаоне гарнитуре РАВЕНА по актуелној цени од 39.990 динара, клуб сто БАYОННЕ фи 45x50 доступан за 4.590 динара, као и регал ГЛЕН, чија акцијска цена до 1. јула износи само 13.990 динара, а који је одличан избор захваљујући распореду употребног простора који ће одговорити на ваше потребе.

Тепих и завесе су ствар личног избора, али због топлине која је потребна сваком дому, наши дизајнери ентеријера предлажу да одаберете тепих мањих димензија. Опционо можете одабрати и завесе, обичне или тракасте, које ће вам омогућавати да на лак начин подешавате степен осветљења у вашем животном простору.

Простор спаваће собе је важно опремити неопходним комадима намештаја, као што су француски лежај СПИНА доступан по цени од 35.990 динара и клизни гардеробер ЛОНГЛИНЕ 170 по актуелној цени од 19.990 динара.

Дечију собу, како бисте остварили максималну уштеду, а уједно је учинили и модерном и функционалном, опремите креветом АГАТА 200x90 по актуелној акцијској цени од 17.990 динараклизним гардеробером КХАНЕА 120 по цени од 15.990 динара,отвореном полицом РЕБЕЛО ПОП 2К1В по цени од 11.990 динара, као и компјутер столом РЕБЕЛО који на акцији „ИДЕАЛНА ПОНУДА ЗА ОПРЕМАЊЕ ДОМА“ у трајању до 01. јула, износи 11.990 динара.

Уколико желите да опремите и терасу, наш предлог је баштенски сет ПРАКТИК по цени од 14.990 динара.

Уколико вас интересује колико кошта опремање стана од 30м2 куповином у салонима Форма Идеале током акцијских попуста, више информација можете добити на веб сајту www.формаидеале.рс, где уједно можете видети и шта је то све на акцијском снижењу до 01. јула!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas