Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

Привуците напредак на послу и повећање плате: Поставите САТ на овом месту у дому

Уколико желите успех у каријери, према feng shui правилима сат треба поставити на одређено место у кући.

1644049258_clock-gf2621aef3_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према feng shui начелима, сваки предмет са којим имате честу интеракцију може постати амајлија за привлачење новца, па тако и кућни сат који свакодневно користимо.

Ипак, важно је имати на уму да у зависности од места на које поставите сат, можете привући различите ствари - од пословног успеха, новца, среће у љубави, али и здравља.

Прочитајте још: Када чујете разлог, решићете се ОВЕ НАВИКЕ ЗАУВЕК: Због чега не треба гледати УВЕЧЕ НА САТ?

Уколико зидни сат окачите на јужни зид куће, верује се да ћете напредовати на пословном плану и привући ћете наклоност колега, али и повишицу.

Ако се пак бавите креативним занимањем, савет је да зидни сат окачите на западни зид, јер ћете на тај начин имати инспирације, бићете продуктивнији и креативнији. С друге стране, сат може донети срећу и у љубави и мир у породици, уколико га поставите на северни зид, а за здравље препоручује се источни зид као место идеално за сат.

Међутим, осим места на којем вам сат стоји, feng shui стручњани истичу да је најважније прво испоштовати правило да вам се тај сат у који свакодневно гледате допада. Уколико вам се не свиђа, време је за куповину новог сата.

Такође, према основним feng shui правилима, све што је покварено треба изнети из куће како бисте спречили проток негативне енергије. Такав је случај и са сатом - уколико не ради, баците га, јер се верује да казаљке које се не померају могу закочити и ваш животни успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas