Oglas
· · Komentari: 0
FENG SHUI

Privucite napredak na poslu i povećanje plate: Postavite SAT na ovom mestu u domu

Ukoliko želite uspeh u karijeri, prema feng shui pravilima sat treba postaviti na određeno mesto u kući.

1644049258_clock-gf2621aef3_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prema feng shui načelima, svaki predmet sa kojim imate čestu interakciju može postati amajlija za privlačenje novca, pa tako i kućni sat koji svakodnevno koristimo.

Ipak, važno je imati na umu da u zavisnosti od mesta na koje postavite sat, možete privući različite stvari - od poslovnog uspeha, novca, sreće u ljubavi, ali i zdravlja.

Pročitajte još: Kada čujete razlog, rešićete se OVE NAVIKE ZAUVEK: Zbog čega ne treba gledati UVEČE NA SAT?

Ukoliko zidni sat okačite na južni zid kuće, veruje se da ćete napredovati na poslovnom planu i privući ćete naklonost kolega, ali i povišicu.

Ako se pak bavite kreativnim zanimanjem, savet je da zidni sat okačite na zapadni zid, jer ćete na taj način imati inspiracije, bićete produktivniji i kreativniji. S druge strane, sat može doneti sreću i u ljubavi i mir u porodici, ukoliko ga postavite na severni zid, a za zdravlje preporučuje se istočni zid kao mesto idealno za sat.

Međutim, osim mesta na kojem vam sat stoji, feng shui stručnjani ističu da je najvažnije prvo ispoštovati pravilo da vam se taj sat u koji svakodnevno gledate dopada. Ukoliko vam se ne sviđa, vreme je za kupovinu novog sata.

Takođe, prema osnovnim feng shui pravilima, sve što je pokvareno treba izneti iz kuće kako biste sprečili protok negativne energije. Takav je slučaj i sa satom - ukoliko ne radi, bacite ga, jer se veruje da kazaljke koje se ne pomeraju mogu zakočiti i vaš životni uspeh.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas