Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПРЕЈ ЗА ЕЛИМИНИСАЊЕ ПРАШИНЕ: Жена поделила РЕЦЕПТ за средство за чишћење које је добило ДВА МИЛИОНА прегледа

Жена је постала вирална на ТикТок-у јер је поделила рецепт за свој „чудесни“ спреј за „уклањање“ прашине у видеу који су захвални гледаоци погледали више од два милиона пута

1648639513_0_dusting-kjsJPG.jpg
Фото: Принтскрин/тикток/@вхитнеикаилин
Oglas

Чишћење прашине је један од оних послова за које се чини да нема краја. Делује да чим завршите посао, на свему што сте управо очистили појављује се танак вео прашине. Срећом, једна жена је открила како да то "елиминише" једном заувек.

Витни Вајт често дели „уради сам“ туторијале на свом ТикТок налогу ( @вхитнеикаилин ), од сапуна за прање веша до чишћења стакла, где има 16.000 пратилаца.

Она је поделила рецепт за свој спреј за 'елиминисање прашине' у видео снимку који је од тада постао виралан, а прегледан је више од 2,2 милиона пута.

Прочитајте још: ЗА КРИСТАЛНО ЧИСТО СТАКЛО: Једноставан ТРИК за чишћење прозора помоћу црног чаја

На снимку је натпис: „НАЈБОЉИ спреј за прашину који сам направила за дужи ефекат полирање и уклањање прашине“.

Да би направила спреј, Витни комбинује једну шољу воде, четвртину шоље белог сирћета, две кашике маслиновог уља и 10 до 15 капи етеричног уља лимуна.

Затим га прска на било коју површину и полира крпом - и куне се да неће морати поново да брише прашину још две недеље.

@whitneykailyn The BEST DIY dusting spray to polish & keep dust away longer! #CloseYourRings #RufflesOwnYourRidges #cleantok ♬ original sound - Chrissy

„Уља полирају и чувају прашину даље од вашег дома, дуже време“, обећава она. А што је боље, потпуно је природно и чини да ваш дом мирише невероватно.

Од када је постављен, видео је лајкован скоро 160.000 пута и добио је 900 коментара од људи који су похвалили колико добро функционише.

Једна особа је рекла: "Оклевао сам, да ли ово решење заиста функционише, али сам му дао шансу и ... то је чудесно решење. Требало би да га патентирате."

Неко је додао: "Пробао сам ово... Тако добро функционише. Једва да сам видео прашину после недељу дана."

Прочитајте још: 7 најчешћих ГРЕШАКА које правимо када купујемо ЗАВЕСЕ

Трећи је прокоментарисао: "Никад нисам пробао са маслиновим уљем, али сада ћу!"

Неко други је рекао: "Морам ово да пробам. Осећам се као да морам да бришем прашину сваки дан."

Други су били изненађени елементом маслиновог уља, написавши: "Изненадили сте ме маслиновим уљу. Стварно? Каква сјајна идеја."

Витни је уверила оне који се питају да ли ће маслиново уље оставити уљани талог, рекавши: „Не ако користите само мало, а можете користити и благо влажну крпу.

Неки гледаоци су били забринути да ће маслиново уље постати ужегло, али Витни је рекла: „Маслиново уље у комбинацији са сирћетом траје од 18 до 24 месеца.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas