Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лако је

Уклоните НЕПРИЈАТНЕ МИРИСЕ из ОРМАРА: Издвајамо ЧЕТИРИ НАЧИНА

Вероватно сте приметили да понекад, када отворите гардеробни ормар, из њега почне да се шири непријатан мирис устајалости.

1604658416_Depositphotos_43868787_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

То се дешава из више разлога: зато што ормаре не проветравамо често, у њих враћате комаде одеће које нисте опрали или довољно осушили. Да бисмо се ослободили ових мириса, потребно је да све ствари извадимо, оперемо, а унутрашњост ормара добро оперемо одговарајућим средствима. Препоручујемо неколико савета како да победите непријатне мирисе из гардеробног ормара.

Етерична уља

Лавандино уље смирује, опушта, дуготрајно је, тера мољце, а има пријатну арому. И цитрусна уља, лимуново или поморанџино, освежиће ормаре и орасположити вас сваки пут када их отворите. Уље које сте одабрали накапајте на куглице вате и распоредите их по полицама, али водите рачуна о томе да не додирују одећу.

 

Прочитајте још: У воду којом чистите подове додајте кашику СОЛИ: Зашто то треба да постане рутина

Потпури

У платнене кесице убаците осушене латице ружа и осталог мирисног цвећа, осушене плодове цитрусног воћа и мирисних семенки. Можете да осушите и врећице омиљеног чаја  (камилице, липе, нане, јасмина...).

Парфем

Не бацајте празне бочице омиљених парфема. Држите их у угловима ормара, јер ће се из њих још дуго ширити мирис. Такође, мирисне штапиће можете да замотате у чисто платно и да ставите између одеће.

Фото: Депосит

Прочитајте још: ХИТ ДЕТАЉ У ЕНТЕРИЈЕРУ: Дрвена клупа у соби је комад који морате поседовати! (ФОТО)

Сапуни

Нове сапуне отворите са једне стране и ставите на полице, а можете да искористите и остатке коришћених сапуна Измрвите их и убаците у врећицу од природног материјала, завежите је и окачите на офингер или ставите у џепове одеће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas