Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уколико вам често недостаје места на жици за сушење веша, ово је ТРИК који морате да испробате (ВИДЕО)

Трик уз помоћ ког ћете имати више простора на жици за сушење веша

1660208959_brina-blum-NCRlqW_jkIQ-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Сложићемо се да се појавом машине за сушење веша олакшаво живот већини. Међутим, ко и даље не поседује машину и веш суши да жици или канапу, сигурно му се деси да нема довољно места да окачи све ствари.

Сада је једна мама из Америке поделила на ТикТоку како она тај проблем решава и олакшала посао милионима. Овим триком уштедећете на простору а потребан вам је само офингер на који иначе качите ствари.

Прочитајте још: Да вам постељина мирише сваки дан: Послужите се једним једноставним триком

Све што је потребно да урадите је да ставите своју одећу на офингере како би могла да се осуши висећи на жици, као што би висила и у ормару. Осим на простору, уштедећете и на времену јер ће одећа бити спремна за одлагање у ормар чим се осуши.

 

@цаприцесмум Јуст тхоугхт И’д схаре 🧺 #хацк #лифехацк #леарнонтикток #лаундрyхацк #лаундрyтипс #сахм #фyп ♬ Тасте Ит - Иксон

Мало је рећи да су корисници на друштвеним мрежама били одушевљени, то доказује и десетине позитивних коментара испод видео снимка.

"Каква фантастична идеја! Одмах ћу испробати!", "Дуго нисам видела овако добар трик за неки кућни посао", само су неки од њих.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas