Oglas
· · Komentari: 0

Ukoliko vam često nedostaje mesta na žici za sušenje veša, ovo je TRIK koji morate da isprobate (VIDEO)

Trik uz pomoć kog ćete imati više prostora na žici za sušenje veša

1660208959_brina-blum-NCRlqW_jkIQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Složićemo se da se pojavom mašine za sušenje veša olakšavo život većini. Međutim, ko i dalje ne poseduje mašinu i veš suši da žici ili kanapu, sigurno mu se desi da nema dovoljno mesta da okači sve stvari.

Sada je jedna mama iz Amerike podelila na TikToku kako ona taj problem rešava i olakšala posao milionima. Ovim trikom uštedećete na prostoru a potreban vam je samo ofinger na koji inače kačite stvari.

Pročitajte još: Da vam posteljina miriše svaki dan: Poslužite se jednim jednostavnim trikom

Sve što je potrebno da uradite je da stavite svoju odeću na ofingere kako bi mogla da se osuši viseći na žici, kao što bi visila i u ormaru. Osim na prostoru, uštedećete i na vremenu jer će odeća biti spremna za odlaganje u ormar čim se osuši.

 

@capricesmum Just thought I’d share 🧺 #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp ♬ Taste It - Ikson

Malo je reći da su korisnici na društvenim mrežama bili oduševljeni, to dokazuje i desetine pozitivnih komentara ispod video snimka.

"Kakva fantastična ideja! Odmah ću isprobati!", "Dugo nisam videla ovako dobar trik za neki kućni posao", samo su neki od njih.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas