Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УКРАС

Украсите прозор као професионалци, ЛАКО је! (ВИДЕО)

Поглед у зимски призор кроз лепо украшен прозор је леп.

Oglas

Топлој празничној атмосфери допринеће лепо украшени прозори, а то можете урадити на неколико начина.

Прочитајте још: НЕОПХОДАН комад намештаја, а налази се свуда: У дневној, спаваћој, купатилу...

Шаблон Фото: Youtube/ screenshot Snow Windows

Многе маме купују спреј са лажним снегом и њиме, заједно са децом украшавају прозор. Деца у томе нарочито уживају, али често тако, неплански украшен прозор, заклања поглед кроз прозор и улазак светлости. Прво правило које треба поштовати је да се увек украшава ивица, а не средина прозорског окна.

Направите сами шаблон.

Постоје два једноставна начина како најлепше могу да се украсе прозори. Први је да се користе шаблони. Најједноставније је купити стенцил са пахуљама и само испрскати спрејем. Међутим, неупоредиво је лепше направити шаблон са дететом и онда га пренети на прозор.

Фото:Youtube/ screenshot Snow Windows

Прочитајте још: Уредити ДОМ према правим пропорцијама: Шта купујемо премало, а шта превелико?

Најједноставнији шаблон су кућице које дете може лако да направи уз помоћ лењира. Нека направи низ кућица и доста исечених прозора кроз које ће, такође улазити светло.

Не журите, сачекајте да се осуши па склоните.

Када спрејем лепо нанесете боју, сачекајте да се осуши. Онда уклоните шаблон, па нежним покретима уклоните вишак "снега" ван шаблона.

Прочитајте још: Трик који ће ОСВЕЖИТИ ваше ЈАСТУКЕ: Биће чисти и мирисни

Други начин су водене бојице, односно темпере. Одлучите се једноставне шаре, попут јелки које ће уоквирити прозор. Не заборавите да треба да се сликају дебелом четкицом бојом која се лако пере и то искључиво близу оквира окна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas