Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРОВАЊА

Замија некоме доноси СРЕЋУ, али ево ко не би смео ову БИЉКУ ДА ДРЖИ У ДОМУ

Да ли и ви у свом дому имате ову биљку?

1680641678_183667_shutterstock-1056668348.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Замија је биљка за богате или стабло новца. У почетку се то десило зато што је била веома скупа биљка, али су онда многи почели да верују да цвет доноси финансијску срећу, углавном зато што његови листови подсећају на новчиће. Замија се често поклања за празнике јер је за срећу. Неки људи чак стављају ову биљку у своје канцеларије како би привукли профит.

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

У другим културама, замија је повезана са љубављу и романтиком. Многи верују да њени листови могу привући љубав и срећу у односима. Верује се да ако је замија здрава, добро расте, онда постоји срећа у породици и успех у послу.

Трећи знак је дуговечност. Ова биљка живи дуго, па се сматра и симболом дуговечности. Замија се даје људима у годинама за дуг и срећан живот.

Прочитајте још: Спречите БРЗО НАКУПЉАЊЕ ПРАШИНЕ У ДОМУ: Направите спреј од састојака које већ имате у кући (РЕЦЕПТ)

Али нису сви знаци тако успешни. Дакле, замију не могу држати код куће неудате девојке, иначе се неће удати док цвет не процвета. И то ради веома ретко, једном у 6-8 година. Али у исто време, ако је цветала, породична срећа чека жену.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas