Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕЦА Ане Ивановић хране се веома здраво, 1 НАМИРНИЦА УВЕК ДОМИНИРА НА ТАЊИРУ: Скупа је и укусна, а ево зашто је добра

Бивша тенисерка од малих ногу усађује синовима здрав начин живота

1688548604_Ana-Ivanovic-NASLOVNQA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Ана Ивановић је мама три дечака, а недавно је на свет стигао њен трећи син. Бивша тенисерка не жели пуно да открива свој живот пред очима јавности, али радо подели најлепше тренутке, честита рођендан својим синовима или супругу фудбалеру Бастијану Швајнштајгеру.

Иако је престала да се професионално бави тенисом, Ана је наставила да се бави спортом и да води здрав живот, посебно када је реч о исхрани. Често са пратиоцима на Инстаграму подели шта једе, које намирнице бира, а једном приликом је објавила и какву вечеру спрема за синове.

Риба, јаја, тиквице и друго поврће налазе се на тањирима њених синова, а ово је већина њених пратилаца похвалила у коментарима уз објашњење да је ово сјајан и здрав избор за малишане. "Време је за вечеру за моје дечаке. Верујем да је веома важно рано развити здраве навике у исхрани."

Како је сама навела једна намирница која доминира на тањиру њених синова, такође је и мамин избор број 1 - лосос. "Мој омиљени доручак је авокадо и тост са пошираним јајима, а као прилог - димљени лосос или спанаћ", рекла је једном приликом.

Иако скуп, лосос се сматра једном од најхранљивијих намирница на нашој планети. Ова супер здрава риба богата је антиоксидансом астаксантином, и одличан је извор висококвалитетних протеина, витамина и минерала. Посебно га на листи здравих намирница издвајају омега-3 масне киселине.

Ту су и друге здраве варијанте за доручак, попут каша и смутија. "Ако сам у журби, правим протеински смути са бананом, бадемовим или кокосовим млеком (у зависности од тога шта имам), протеинским прахом и матцха прахом или циметом, мало ланеног семена и маслацем од бадема", каже тенисерка.

Ана ужива и у бургерима и сушију, али у здравијој варијанти, а чест избор за ручак су салате. Воли да спрема здраве десерте, па је једном приликом поделила рецепт за хлеб са тиквицама и бананама које радо спрема својој породици.

У трудноћи је њена исхрана била богата свежим воћем, поврћем, житарицама, протеинима и коштуњавим воћем, а често је јела и акаи бобице.

Ана се очигледно труди да здрав начин исхране пренесе и на своје синове, а надамо се да ће ускоро поново поделити још један здрав и занимљив рецепт.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas