Oglas
· · Komentari: 0

DECA Ane Ivanović hrane se veoma zdravo, 1 NAMIRNICA UVEK DOMINIRA NA TANJIRU: Skupa je i ukusna, a evo zašto je dobra

Bivša teniserka od malih nogu usađuje sinovima zdrav način života

1688548604_Ana-Ivanovic-NASLOVNQA.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Ana Ivanović je mama tri dečaka, a nedavno je na svet stigao njen treći sin. Bivša teniserka ne želi puno da otkriva svoj život pred očima javnosti, ali rado podeli najlepše trenutke, čestita rođendan svojim sinovima ili suprugu fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru.

Iako je prestala da se profesionalno bavi tenisom, Ana je nastavila da se bavi sportom i da vodi zdrav život, posebno kada je reč o ishrani. Često sa pratiocima na Instagramu podeli šta jede, koje namirnice bira, a jednom prilikom je objavila i kakvu večeru sprema za sinove.

Riba, jaja, tikvice i drugo povrće nalaze se na tanjirima njenih sinova, a ovo je većina njenih pratilaca pohvalila u komentarima uz objašnjenje da je ovo sjajan i zdrav izbor za mališane. "Vreme je za večeru za moje dečake. Verujem da je veoma važno rano razviti zdrave navike u ishrani."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Kako je sama navela jedna namirnica koja dominira na tanjiru njenih sinova, takođe je i mamin izbor broj 1 - losos. "Moj omiljeni doručak je avokado i tost sa poširanim jajima, a kao prilog - dimljeni losos ili spanać", rekla je jednom prilikom.

Iako skup, losos se smatra jednom od najhranljivijih namirnica na našoj planeti. Ova super zdrava riba bogata je antioksidansom astaksantinom, i odličan je izvor visokokvalitetnih proteina, vitamina i minerala. Posebno ga na listi zdravih namirnica izdvajaju omega-3 masne kiseline.

Tu su i druge zdrave varijante za doručak, poput kaša i smutija. "Ako sam u žurbi, pravim proteinski smuti sa bananom, bademovim ili kokosovim mlekom (u zavisnosti od toga šta imam), proteinskim prahom i matcha prahom ili cimetom, malo lanenog semena i maslacem od badema", kaže teniserka.

Ana uživa i u burgerima i sušiju, ali u zdravijoj varijanti, a čest izbor za ručak su salate. Voli da sprema zdrave deserte, pa je jednom prilikom podelila recept za hleb sa tikvicama i bananama koje rado sprema svojoj porodici.

U trudnoći je njena ishrana bila bogata svežim voćem, povrćem, žitaricama, proteinima i koštunjavim voćem, a često je jela i akai bobice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana se očigledno trudi da zdrav način ishrane prenese i na svoje sinove, a nadamo se da će uskoro ponovo podeliti još jedan zdrav i zanimljiv recept.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas