· · Коментари: 0

Трик који ће вам помоћи да вам деца не отварају поклоне пре БОЖИЋА и НОВЕ ГОДИНЕ: Шта је урадила једна мама?

Радозналост деце је велика, а често пре самих празника имају жељу да сазнају које им је поклоне Деда Мраз донео испод јелке

1671111762_decica-1.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Једна мајка пронашла је начин како да доскочи својим малишанима, који су веома радознали и воле да отварају поклоне пре Нове године и Божића.

Прочитајте још: Одабир ИМЕНА за дете може бити ноћна мора: Прича о мајци која је ЋЕРКИ дала име на чији помен су људи ПЛАКАЛИ

Мајка трогодишњих близанаца на друштвеним мрежама открила је генијалан трик којим је успела да спречи своје клинце да отворе поклоне испод јелке пре Нове године.

Ова жена из Аустралије која зна да њени малишани неће моћи да одоле поклонима испод јелке, уместо правих замотаних поклона поставила је празне кутије умотане у украсни папир. Тако њена кућа и даље изгледа сређено и одише божићном атмосфером, а ако њена деца отворе поклоне, схватиће да су празни и више неће покушавати да их отваре пре Нове године.

Лажне поклоне је потребно једноставно заменити правима и сачекати да се цела породица окупи и заједно да их отвари
Лажне поклоне је потребно једноставно заменити правима и сачекати да се цела породица окупи и заједно да их отвари.

Сјајан трик
 

Друге мајке похвалиле су њен трик и поручиле како ће га и оне испробати

- Уз ово сам рекла деци да ће им играчке нестати и никад се неће вратити ако отворе поклоне прерано. Покушали су једном и били сломљени када су видели да играчака нема - написала је једна чланица групе.

- Када су злочести бацим празну кутију у смеће како би научили да њихово понашање има последице - коментарисала је једна мајка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.