Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОДИТЕЉСТВО

У 32. години се дешава невероватна ПРОМЕНА: Почињете да....

Почињем да личим на родитеље...

1610708132_Depositphotos_207715216_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

"Никада нећу бити као моји родитељи." Свако је током живота више пута изговорио ову реченицу и то углавном када су га отац или мајка критиковали због грешака које чини, али с временом постајемо као они. И то већ после 30. године, показали су резултати једног истраживања.

Прочитајте још: Да ли знате шта ваша ЋЕРКА ГЛЕДА на друштвеним мрежама? Добро се ЗАМИСЛИТЕ ако је почела да слаби

Испитаници су признали да су почели да копирају родитеље и понављају њихове речи у 32. години, а окидач за зрелије и одговорније понашање у већини случајева су деца. Дакле, када се остваре у тој улози, почињу да репризирају понашање својих родитеља.

Родитељство у потпуности мења живот...

Око 80 одсто анкетираних је рекло да им је родитељство у потпуности променило живот и да више немају слободног времена. Чак две трећине пати од мањка сна отакако имају дете, али већина сматра да је родитељство на њих позитивно утицало, постали су толерантнији и брижнији.

Прочитајте још: Качите ли превише фотографија на друштвене мреже? Ево шта то говори о вама

Тако опаска "Исти си као твој отац или мајка" постаје нешто чиме млади људи почињу да се поносе, јер сада боље разумеју старије него када су били деца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas