Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познате лепотице које се НЕГУЈУ природним средствима: Доступна им је НАЈСКУПЉА козметика, али оне користе воће и поврће

Холивудске звезде које кристе природне препарате за негу

1668866147_Foto-Shutterstock-Profimedia.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Холивудске звезде воде рачуна о изгледу и нези коже, а иако су им доступни најскупљи препарати за улепшавање, неке од њих радије прибегавају природним састојцима.

Америчка глумица Кетрин Зита Џоунс (51) највише воли домаћу козметику:

“Истрљам мешавину меда и соли по целом телу како бих направила пилинг и навлажила кожу. Након што то оперете, кожа изгледа сјајно.Такође, уместо регенератора употребљавам мешавину меда и пива. Након тога данима миришем као дно пивске бачве, али тај третман је одличан за косу”, открива ова лепотица.

Ипак, она није једина која се повремено послужи малим триковима. Њена колегиница Камерон Дијаз (48) има проблем са акнама, због чега је принуђена да избегава агресивне пилинге који погоршавају изглед коже. Зато лице сваког дана трља млеком у праху, од чега кожа постаје изузетно мека.

Прочитајте још: Најбољи трикови за шминкање: Послушајте ове савете и прекријте своје недостатке на правилан начин (ВИДЕО)

Натали Портман (39) каже како не воли да купује козметичка средства, него их припрема сама. Њена тајна је маска од згњеченог кивија помешаног са кашичицом меда и мало јогурта. Маску треба нанети и држати на лицу око 20 минута.

Синди Крафорд „скида“ подочњаке кромпиром. Ако се пробуди са тамним круговима око очију, славни топ модел на капцима држи кришке сировог кромпира.

Америчка глумица Голди Хон тај проблем решава на драстичнији начин – кремом која се иначе користи против хемороида. Италијанска глумица Орнела Мути обожава маску од згњеченога краставца којем дода мало меда и јогурта.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas