Oglas
· · Komentari: 0

Poznate lepotice koje se NEGUJU prirodnim sredstvima: Dostupna im je NAJSKUPLJA kozmetika, ali one koriste voće i povrće

Holivudske zvezde koje kriste prirodne preparate za negu

1668866147_Foto-Shutterstock-Profimedia.jpg
Foto: Shutterstok, Profimedia
Oglas

Holivudske zvezde vode računa o izgledu i nezi kože, a iako su im dostupni najskuplji preparati za ulepšavanje, neke od njih radije pribegavaju prirodnim sastojcima.

Američka glumica Ketrin Zita Džouns (51) najviše voli domaću kozmetiku:

“Istrljam mešavinu meda i soli po celom telu kako bih napravila piling i navlažila kožu. Nakon što to operete, koža izgleda sjajno.Takođe, umesto regeneratora upotrebljavam mešavinu meda i piva. Nakon toga danima mirišem kao dno pivske bačve, ali taj tretman je odličan za kosu”, otkriva ova lepotica.

Ipak, ona nije jedina koja se povremeno posluži malim trikovima. NJena koleginica Kameron Dijaz (48) ima problem sa aknama, zbog čega je prinuđena da izbegava agresivne pilinge koji pogoršavaju izgled kože. Zato lice svakog dana trlja mlekom u prahu, od čega koža postaje izuzetno meka.

Pročitajte još: Najbolji trikovi za šminkanje: Poslušajte ove savete i prekrijte svoje nedostatke na pravilan način (VIDEO)

Natali Portman (39) kaže kako ne voli da kupuje kozmetička sredstva, nego ih priprema sama. NJena tajna je maska od zgnječenog kivija pomešanog sa kašičicom meda i malo jogurta. Masku treba naneti i držati na licu oko 20 minuta.

Sindi Kraford „skida“ podočnjake krompirom. Ako se probudi sa tamnim krugovima oko očiju, slavni top model na kapcima drži kriške sirovog krompira.

Američka glumica Goldi Hon taj problem rešava na drastičniji način – kremom koja se inače koristi protiv hemoroida. Italijanska glumica Ornela Muti obožava masku od zgnječenoga krastavca kojem doda malo meda i jogurta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas